Telèfon: 93 765 08 71 – 629 71 48 41

E-mail: info@kulturaltours.com

SORTIDES DE QUALITAT A TRAVÉS D’UNA GESTIÓ EFICIENT I PERSONALITZADA

  • A mida

    Assessorament, disseny i reserva de la vostra sortida. Amb possibilitat de transport.

  • Ràtio

    Possibilitat d’acompanyament per cobrir la ràtio

  • Servei

    Atenció personalitzada abans, durant i després de la sortida

ACTIVITATS DE LLEURE

LLEURE

AVENTURA, ESPORTS, JOCS DE COHESIÓ

 

Tenim una gran varietat d’activitats de lleure per passar un dia d’allò més divertit! Activitats dinàmiques i de pràctica d’esports, de descoberta d’altres cultures, temàtiques, jocs per fer pinya…

 


ANIMALS I MEDI AMBIENT

ANIMALSMEDIAMBIENT

VISITES I RUTES EN ENTORNS NATURALS

 

Les millors sortides per descobrir el nostre entorn i gaudir dels nombrosos beneficis que ens aporta la naturalesa! Visites a granges, mines i volcans, recorreguts paisatgístics, passeigs marítims…

 


FÀBRIQUES

FÀBRIQUES

VISITES GUIADES A FÀBRIQUES

 

Escolliu quina fàbrica voleu visitar i conegueu el seu funcionament des de les primeres fases de producció! Fàbriques alimentaries amb degustació del producte, fàbriques de transports o tèxtils…

 


MUSEUS I MONUMENTS

MUSEUS I MONUMENTS

MUSEUS I MONUMENTS

 

Sortides culturals arreu de Catalunya per descobrir el món que ens envolta, tenim un ampli ventall de possibilitats! Visites guiades a museus, castells, monestirs, espais emblemàtics, jardins…

 


PARCS I CENTRES TEMÀTICS

PARCS I CENTRES TEMÀTICS

ESPAIS CULTURALS, NATURALS, D’ATRACCIONS

 

Fem escapades als millors parcs i centres temàtics! Busqueu un parc aquàtic?  Preferiu divertir-vos a PortAventura? Voleu conèixer el Poble Espanyol?

 

 


TALLERS

TALLERS

TALLERS ADAPTATS A CADA GRUP

 

Oferim nombroses propostes de tallers per passar una jornada d’allò més dinàmica i participativa! Tallers gastronòmics, emocionals, de la vida al camp, musicals, amb animals o esportius…

 


TECNOLOGIA I MATEMÀTIQUES

TECNOLOGIAIMATEMÀTIQUES

ACTIVITATS MATEMÀTIQUES I TECNOLÒGIQUES

 

Sortides ideals per introduir-nos al món de la ciència, la tecnologia, la robòtica, les TIC, la programació, les matemàtiques, l’estratègia, la lògica… tot amb divertits tallers adaptats a cada grup escolar!

 

VISITES GUIADES

VISITESGUIADES

VISITES GUIADES CULTURALS I NATURALS

 

Tenim una gran varietat de visites guiades per vosaltres… Museus, ciutats i viles amb encant, fàbriques, entorns naturals, itineraris medievals, modernistes, romans o de descoberta de llegendes!

 

ACTIVITATS A L’ESCOLA

ACTIVITATS ESCOLA

NO VOLEU SORTIR DE CLASSE? 

VENIM NOSALTRES A L’ESCOLA

Oferim moltes activitats per no haver de sortir de l’escola: tallers, cohesió i educació emocional… Posa’t en contacte amb nosaltres i buscarem l’activitat que més s’adapta a les teves necessitats.

 


EL MÉS RECOMANAT

 CONEIX LES SORTIDES MÉS SOL·LICITADES PER ALTRES ESCOLES

ACTIVITATS DE LLEURE

CUENTOS

GIMCANA DELS CONTES

Una sortida per conèixer nous contes gràcies a un conta-contes que ha perdut la memòria. Farem jocs i activitats molt dinàmiques per refrescar-li la memòria entre tots!

A partir de: 11€


ACTIVITATS DE LLEURE

OFICIS

OFICIS

Amb aquesta activitat aprendrem els trets característics dels oficis de fuster, cuiner, terrissaire i esportista! Amb divertits jocs i tallers diversos.

A partir de: 12,80€


ACTIVITATS DE LLEURE

INDIS

GIMCANA DELS INDIS

Un dia per descobrir el món indi a través d’una gimcana! Ens disfressarem, ens pintarem, aprendrem les seves cançons i danses, farem collarets…

A partir de: 11€


ACTIVITATS DE LLEURE

AVENTURA

TEMPS D’AVENTURA

Una sortida ideal per gaudir amb els companys envoltats de natura. Ens divertirem amb diferents activitats d’aventura que posaran a prova la nostra habilitat, coordinació i destresa!

A partir de: 13,20€


ACTIVITATS DE LLEURE

GIMCANA-AIGUA

GIMCANA D’AIGUA

Una de les millors opcions pel tercer trimestre! Un gran dia de diversió assegurada amb la gimcana d’aigua! Farem jocs d’aigua com la xeringada, relleus amb esponges…

A partir de: 13,50€

ACTIVITATS DE LLEURE

CASTANYADA

LA CASTANYADA

Aquesta sortida ens servirà per viure la festa de la Castanyada d’una manera molt especial. Coneixerem a la senyora Castanyera, que estarà molt contenta perquè…

A partir de: 13€


ANIMALS I MEDI AMBIENT

FUNDACIOMONA-1

FUNDACIÓ MONA

Amb aquesta sortida ens introduirem de ple en el món dels primats! Coneixerem totes les seves característiques, com es relacionen, on viuen…

A partir de 6€


ANIMALS I MEDI AMBIENT

EITALLERDANIMALS

TALLER D’ANIMALS A LA GRANJA

Passarem un dia a la granja! Veurem els animals de granja, visitarem l’aviari i coneixerem altres animals salvatges… A més, farem un toca-toca molt especial!

A partir de: 9,95€

ANIMALS I MEDI AMBIENT

GRANJADEVAQUES

LA VACA I EL MATÓ

Algunes de les activitats: Visita guiada a la granja, alimentem a les vaques, taller de mató i jocs tradicionals a pagès!

A partir de: 11,90€

 


FÀBRIQUES

MOLIPAPERER

MOLÍ PAPERER

Una fantàstica oportunitat per conèixer la història del paper amb una visita al Molí Paperer! També farem un taller on aprendrem a fabricar papers en blanc, de colors i reciclats…

A partir de: 8€

 


FÀBRIQUES

LAFAGEDA

COOPERATIVA DE LA FAGEDA

Aquesta sortida ens permetrà descobrir la Cooperativa de La Fageda, entenent com es transforma la llet que obtenim de la vaca en deliciosos iogurts! També podrem passejar per la Fageda d’en Jordà.

A partir de: 8€

FÀBRIQUES

MONSTREDEBANYOLES

XOCOLATA I EL MONSTRE DE BANYOLES

Un dia complert! Visitar una fàbrica de xocolata per conèixer la seva fabricació, i passejar pels voltants de l’Estany de Banyoles per descobrir la coneguda llegenda del Monstre de Banyoles!

A partir de: 5€


TALLERS

gimcana del astronauta1

ASTRONOMIA

La Gimcana de l’astronauta és una activitat ideal per alumnes que vulguin gaudir dels planetes i les estrelles! A més, també farem una sessió de planetari.

A per alumne: 16,50€

 


MUSEUS I MONUMENTS

MUSEUXOCO

MUSEU DE LA XOCOLATA

El món de la xocolata a les nostres mans! Amb aquesta sortida aprendrem la història de la xocolata i tindrem la possibilitat de fer un taller per aprendre a fer figures de xocolata, que ens emportarem a casa!

A partir de: 12€

MUSEUS I MONUMENTS

MUSEUBLAAU

MUSEU BLAU I EL FÒRUM

Una sortida d’allò més científica per descobrir l’evolució de la terra des dels seus orígens, tot visitant el Museu Blau! A més, coneixerem l’emblemàtica zona del Fòrum, situada a tocar del mar.

A partir de: 5€


PARCS I CENTRES TEMÀTICS

CRAM

CRAM

Amb aquesta activitat, coneixerem una fundació dedicada a la protecció del medi marí i de les espècies que hi habiten! Sabrem com treballen i ens conscienciarem de la conservació dels nostres mars…

A partir de: 12€


PARCS I CENTRES TEMÀTICS

PAPALLONES

PAPALLONES

Una jornada fascinant al papallonari… veurem com les papallones viuen en llibertat, com s’alimenten del nèctar de les plantes i en coneixerem totes les seves característiques amb l’ajuda d’un audiovisual!

A partir de: 9€

PARCS I CENTRES TEMÀTICS

CENTREDERECUPERACIÓ

CRARC

Sortida per descobrir l’únic centre de recuperació de fauna salvatge d’Espanya especialitzat en amfibis i rèptils! Podrem fer tallers de natura, conèixer les instal·lacions i divertir-nos amb la biologia.

A partir de: 6€


TALLERS

CULTURESDELMON-1

CULTURES DEL MÓN

Una activitat d’un dia per gaudir i aprendre diferents cultures com ara: els indis americans, la cultura oriental, els antics grecs o les tribus africanes…

A partir de: 12,80€

 


TALLERS

ELS ARTESANS DEL POBLE ESPANYOL

ELS ARTESANS DEL POBLE ESPANYOL

Un dia per descobrir diferents oficis tradicionals. Una sortida per posar cara a artesans i artesanes qui ens ensenyaran com treballen, quines eines i materials utilitzen i per a què serveixen.

A partir de: 8,95€

TALLERS

TALLEROLI

TALLER DE L’OLI

Un dia ple d’activitats per descobrir el món de l’oli: visitarem un museu d’eines del camp, anirem al camp d’oliveres, obtindrem oli a través d’olives gràcies a un molí manual i elaborarem sabó!

A partir de: 7€


VISITES GUIADES

GOLONDRINES

LLEGENDES DE BARCELONA I GOLONDRINES

Una oportunitat per gaudir d’un itinerari pel centre de la ciutat, explicant les llegendes més curioses que s’hi amaguen. A continuació, anirem fins el Maremagnum per fer una volta pel port de Barcelona en Golondrina.

A partir de: 8€


VISITES GUIADES

GIRONA

LLEGENDES DE GIRONA

Una de les nostres sortides preferides! Un dia per descobrir l’emblemàtic Barri Vell de Girona, tot fent un recorregut guiat per descobrir les llegendes populars més curioses i fantàstiques d’aquesta preciosa ciutat!

A partir de: 5€

VISITES GUIADES

MUSEUMARITIM

MUSEU MARITIM I LLEGENDES DE LA CIUTAT

Començarem la sortida fent un recorregut explicant algunes de les llegendes més curioses que amaga la ciutat. Seguidament anirem fins el Museu Marítim per descobrir la història marinera de casa nostra.

A partir de: 5€


Web: www.kulturaltours.com       E-mail: info@kulturaltours.com       Telèfon: 93 765 08 71 – 629 71 48 41

×