Telèfon: 93 765 08 71 – 629 71 48 41

E-mail: info@kulturaltours.com

SORTIDES DE QUALITAT A TRAVÉS D’UNA GESTIÓ EFICIENT I PERSONALITZADA

  • A mida

    Assessorament, disseny i reserva de la vostra sortida. Amb possibilitat de transport.

  • Ràtio

    Possibilitat d’acompanyament per cobrir la ràtio

  • Servei

    Atenció personalitzada abans, durant i després de la sortida

ACTIVITATS DE LLEURE

LLEURE

AVENTURA, ESPORTS, JOCS DE COHESIÓ…

 

Tenim una gran varietat d’activitats de lleure per passar un dia d’allò més divertit! Activitats dinàmiques i de pràctica d’esports, de descoberta d’altres cultures, temàtiques, jocs per fer pinya…

 


ANIMALS I MEDI AMBIENT

ANIMALS I MEDI AMBIENT

VISITES I RUTES EN ENTORNS NATURALS…

 

Les millors sortides per descobrir el nostre entorn i gaudir dels nombrosos beneficis que ens aporta la naturalesa! Visites a granges, mines i volcans, recorreguts paisatgístics, passeigs marítims…

 


FÀBRIQUES

FÀBRIQUES

VISITES GUIADES A FÀBRIQUES…

 

Escolliu quina fàbrica voleu visitar i conegueu el seu funcionament des de les primeres fases de producció! Fàbriques alimentaries amb degustació del producte, fàbriques de transports o tèxtils…

 


MUSEUS I MONUMENTS

MUSEUS I MONUMENTS

MUSEUS, MONUMENTS, ESPAIS CULTURALS…

 

Sortides culturals arreu de Catalunya per descobrir el món que ens envolta, tenim un ampli ventall de possibilitats! Visites guiades a museus, castells, monestirs, espais emblemàtics, jardins…

 


PARCS I CENTRES TEMÀTICS

PARCS I CENTRES TEMÀTICS

ESPAIS CULTURALS, NATURALS, D’ATRACCIONS…

Fem escapades als millors parcs i centres temàtics!  Voleu descobrir el CosmoCaixa? Preferiu divertir-vos a PortAventura? Voleu conèixer el Poble Espanyol o visitar el conegut parc de Marineland?

 


TALLERS

TALLERS

TALLERS ADAPTATS A CADA GRUP…

 

Oferim nombroses propostes de tallers per passar una jornada d’allò més dinàmica i participativa! Tallers gastronòmics, emocionals, de la vida al camp, musicals, amb animals o esportius…

 


EL MÉS RECOMANAT

 CONEIX LES SORTIDES MÉS SOL·LICITADES PER ALTRES ESCOLES

ACTIVITATS DE LLEURE

CURSAORIEINTACIO

CURSA D’ORIENTACIÓ

Una sortida per divertir-nos amb una cursa d’orientació per grups. Aprendrem a utilitzar un mapa i una brúixola, sabrem què són les corbes de nivell i haurem de superar una gran varietat de proves!

A partir de: 10,50€


ACTIVITATS DE LLEURE

GOLONDRINES

LLEGENDES DE BARCELONA I GOLONDRINES

Un dia per descobrir les llegendes més curioses que s’amaguen per Barcelona a través d’un itinerari urbà! A més, anirem fins al Maremagnum per fer una passejada en Golondrines pel port de la ciutat.

A partir de: 8€


ACTIVITATS DE LLEURE

JOCSOLIMPICS-min

JOCS OLÍMPICS

Serem atletes per un dia i participarem als Jocs Olímpics! Farem relleus, punteria amb aros i a una diana gegant, llançament de pes, javelina, futbol, salts d’alçada i de llargada, bàsquet-freesbe…

A partir de: 12,50€


ANIMALS I MEDI AMBIENT

MONTSENY

MONTSENY

Si voleu passar un dia gaudint de la natura en un paratge espectacular, observant la flora i la fauna que ens envolta, relaxant-nos amb el silenci i conèixer el Panta de Santa Fe, aquesta és la vostra sortida!

A partir de: 5€


ANIMALS I MEDI AMBIENT

APICULTOR

APICULTURA

Una sortida per descobrir el fascinant món de l’apicultura, conèixer com viuen les abelles i les seves etapes de creixement… A més, aprendrem el procés d’extracció, filtració i envasat de la mel.

A partir de: 12€

ANIMALS I MEDI AMBIENT

DELTADELLLOBREGAT

DELTA DEL LLOBREGAT

Aquesta activitat ens permetrà treballar conceptes relacionats amb el medi ambient i l’ecologia com les migracions, els ecosistemes o la piràmide ecològica… mentre descobrim el Delta del Llobregat!

A partir de: 7€


FÀBRIQUES

FABRICADELLET-min

FÀBRICA DE LLET I VIC

Dia per conèixer el procés d’envasat de la llet i l’elaboració de productes derivats, a través d’una visita guiada a una fàbrica alimentaria. També, aprofitarem per fer una visita a la ciutat de Vic!

A partir de: 5€


FÀBRIQUES

LAFAGEDA

COOPERATIVA DE LA FAGEDA

Aquesta sortida ens permetrà descobrir la Cooperativa de La Fageda, entenent com es transforma la llet que obtenim de la vaca en deliciosos iogurts! També podrem passejar per la Fageda d’en Jordà.

A partir de: 8€

FÀBRIQUES

fabrica alimentaria

INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA I MERCAT DE LA FLOR

Una de les nostres sortides estrella! Aprendrem tot el funcionament d’una fàbrica alimentària i després, visitarem el Mercat de la Flor, on en sortirem amb una planta de record!

A partir de: 7€


MUSEUS I MONUMENTS

COSMOCAIXA

COSMOCAIXA

Visitar tot el que ens ofereix el CosmoCaixa sempre és un encert! Coneixerem els diferents espais del centre i podrem fer diversos tallers científics! A més, podrem gaudir d’una sessió de Planetari!

A partir de: 6€


MUSEUS I MONUMENTS

MUSEUHISTORIA

MUSEU D’HISTÒRIA DE CATALUNYA I BARCELONA MEDIEVAL

Farem una visita al barri gòtic i entrarem a l’església de Santa Maria del Mar. Després, anirem fins al Museu d’Història per fer uns tallers molt dinàmics!

A partir de: 8€

MUSEUS I MONUMENTS

MUSEUMARITIM

MUSEU MARÍTIM I LLEGENDES

Farem un recorregut per descobrir algunes de les llegendes més curioses que amaga la ciutat, a continuació, visitarem el Museu Marítim per comprendre la cultura marítima de casa nostra.

A partir de: 5€


PARCS I CENTRES TEMÀTICS

TIBIDABOO-min

TIBIDABO

Fantàstic dia de lleure per viure plegats! Ens divertirem a l’emblemàtic parc d’atraccions de Barcelona, el Tibidabo, a més de poder gaudir de la ciutat des d’un mirador espectacular!

A partir de: 15€


PARCS I CENTRES TEMÀTICS

PORTAVENTURA

PORTAVENTURA

Gaudirem del parc de PortAventura tot coneixent les diferents zones del món, pujant a les atraccions més trepidants i assistint als millors espectacles!

Preu a consultar

PARCS I CENTRES TEMÀTICS

POBLEESPANYOL

POBLE ESPANYOL

Visitar el Poble Espanyol ens permet recórrer Espanya en un sol dia! Visitarem el recinte per admirar l’arquitectura, l’artesania i l’art de les diferents Comunitats Autònomes del país.

A partir de: 11€


TALLERS

ROBOTS MOTORITZATS

ROBOTS MOTORITZATS I DE LLUM

A través de 2 tallers creatius coneixerem el funcionament d’un circuit elèctric i els seus components! Construirem robots a partir de porta-piles, cinta adhesiva, un motor o un LED.

A partir de: 8€


TALLERS

AUTÒMAT LEGO

AUTÒMATS I MÀQUINES AMB LEGO

Un dia per introduir-nos al món de la tecnologia i les màquines a través de dos divertits tallers, on construirem màquines amb peces de Lego i aprendrem conceptes bàsics de la construcció!

A partir de: 8€

TALLERS

COHESIÓ GRUP

COHESIÓ DE GRUP

Una activitat per millorar el funcionament i la comunicació dins l’aula! Farem un seguit de de dinàmiques molt participatives per potenciar la confiança, la col·laboració, el respecte, l’empatia…

A partir de: 11,50€


www.kulturaltours.com