Telèfon: 93 765 08 71 – 629 71 48 41

E-mail: info@kulturaltours.com

SORTIDES DE QUALITAT A TRAVÉS D’UNA GESTIÓ EFICIENT I PERSONALITZADA

  • A mida

    Assessorament, disseny i reserva de la vostra sortida. Amb possibilitat de transport.

  • Ràtio

    Possibilitat d’acompanyament per cobrir la ràtio

  • Servei

    Atenció personalitzada abans, durant i després de la sortida

ACTIVITATS DE LLEURE

LLEURE

AVENTURA, ESPORTS, JOCS DE COHESIÓ…

 

Tenim una gran varietat d’activitats de lleure per passar un dia d’allò més divertit! Activitats dinàmiques i de pràctica d’esports, de descoberta d’altres cultures, temàtiques, jocs per fer pinya…

 


ANIMALS I MEDI AMBIENT

arago

VISITES I RUTES EN ENTORNS NATURALS…

 

Les millors sortides per descobrir el nostre entorn i gaudir dels nombrosos beneficis que ens aporta la naturalesa! Visites a granges, mines i volcans, recorreguts paisatgístics, passeigs marítims…

 


FÀBRIQUES

FÀBRIQUES

VISITES GUIADES A FÀBRIQUES…

 

Escolliu quina fàbrica voleu visitar i conegueu el seu funcionament des de les primeres fases de producció! Fàbriques alimentaries amb degustació del producte, fàbriques de transports o tèxtils…

 


MUSEUS I MONUMENTS

MUSEUS I MONUMENTS

MUSEUS, MONUMENTS, ESPAIS CULTURALS…

 

Sortides culturals arreu de Catalunya per descobrir el món que ens envolta, tenim un ampli ventall de possibilitats! Visites guiades a museus, castells, monestirs, espais emblemàtics, jardins…

 


PARCS I CENTRES TEMÀTICS

PARCS I CENTRES TEMÀTICS

ESPAIS CULTURALS, NATURALS, D’ATRACCIONS…

Fem escapades als millors parcs i centres temàtics!  Voleu descobrir el CosmoCaixa i fer algun dels seus tallers? Preferiu divertir-vos a PortAventura? Voleu conèixer el Poble Espanyol?

 


TALLERS

TALLERS

TALLERS ADAPTATS A CADA GRUP…

 

Oferim nombroses propostes de tallers per passar una jornada d’allò més dinàmica i participativa! Tallers gastronòmics, emocionals, de la vida al camp, musicals, amb animals o esportius…

 


TECNOLOGIA I MATEMÀTIQUES

TECNOLOGIAIMATEMÀTIQUES

ACTIVITATS MATEMÀTIQUES I TECNOLÒGIQUES…

Sortides ideals per introduir-nos al món de la tecnologia, la robòtica, les TIC, la programació, les matemàtiques, l’estratègia, la lògica… tot amb divertits tallers adaptats a cada grup escolar!

 


VISITES GUIADES

VISITESGUIADES

VISITES GUIADES CULTURALS I NATURALS…

 

Tenim una gran varietat de visites guiades per vosaltres… Museus, ciutats i viles amb encant, fàbriques, entorns naturals, itineraris medievals, modernistes, romans o de descoberta de llegendes!

 


EL MÉS RECOMANAT

 CONEIX LES SORTIDES MÉS SOL·LICITADES PER ALTRES ESCOLES

ACTIVITATS DE LLEURE

CURSAORIEINTACIO

CURSA D’ORIENTACIÓ

Una sortida per divertir-nos amb una cursa d’orientació per grups. Aprendrem a utilitzar un mapa i una brúixola, sabrem què són les corbes de nivell i haurem de superar una gran varietat de proves!

A partir de: 10,50€


ACTIVITATS DE LLEURE

CIENTIFIC

SOM CIENTÍFICS

Aquesta és una activitat ideal per poder aprendre a realitzar diversos experiments, posant-nos a la pell d’autèntics científics!!! Magnetisme, el taller del Paracaigudes, la força…

A partir de: 12,50€


ACTIVITATS DE LLEURE

MONTGRÍ

ELS PENYA-SEGATS DEL MONTGRÍ

Un dia per descobrir l’encant natural dels Penya-segats del Montgrí! Gaudirem d’un recorregut en vaixell fins a una petita cala i farem una caminada a peu tot gaudint de l’entorn.

A partir de: 20€


ANIMALS I MEDI AMBIENT

CREDITSINTESIMONTSENY

MONTSENY

Si voleu passar un dia gaudint de la natura en un paratge espectacular, observant la flora i la fauna que ens rodeja, relaxant-nos amb el silenci i conèixer el Panta de Santa Fe, aquesta és la vostra sortida!

A partir de 5€


ANIMALS I MEDI AMBIENT

DELTADELLLOBREGAT

DELTA DEL LLOBREGAT

Aquesta activitat ens permetrà treballar conceptes relacionats amb el medi ambient i l’ecologia com les migracions, els ecosistemes o la piràmide ecològica… mentre descobrim el Delta del Llobregat!

A partir de: 7€

ANIMALS I MEDI AMBIENT

ELSVOLCANS

VOLCANS A LA GARROTXA

Sortida ideal per conèixer el fenomen dels volcans amb una visita dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. A més, veurem els volcans més coneguts de la zona: el Croscat i el Montsacopa.

A partir de: 7€


FÀBRIQUES

fabrica alimentaria

INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA I MERCAT DE LA FLOR

Una de les nostres sortides estrella! Aprendrem tot el funcionament d’una fàbrica alimentària i visitarem el Mercat de la Flor, on en sortirem amb una planta de record!

A partir de: 7€


FÀBRIQUES

ANISDELMONO

ANÍS DEL MONO I BADALONA

Aquesta sortida ens servirà per conèixer la fàbrica modernista d’Anís del Mono! Veurem des de la destil·lació de l’anís fins a l’embalatge, i farem un recorregut per la zona relacionat amb la industrialització!

A partir de: 9,50€

FÀBRIQUES

FABRICADELLET-min

FÀBRICA DE LLET I VIC

Dia per conèixer el procés d’envasat de la llet i l’elaboració de productes derivats, a través d’una visita guiada a una fàbrica alimentaria. També, aprofitarem per fer una visita a la ciutat de Vic!

A partir de: 5€


MUSEUS I MONUMENTS

COSMOCAIXA

COSMOCAIXA

Visitar tot el que ens ofereix el CosmoCaixa sempre és un encert! Coneixerem els diferents espais del centre i podrem fer diversos tallers científics! A més, podrem gaudir del conegut Planetari Bombolla!

A partir de: 6€


MUSEUS I MONUMENTS

SALA-PIANO-min

CASTELL GALA-DALÍ

Una sortida d’allò més interessant! Descobrirem el Castell que Dalí va regalar a Gala, la seva musa, a través d’una visita guiada pels diversos racons interiors i exteriors del Castell!

A partir de: 10€

MUSEUS I MONUMENTS

MUSEUCINEMA

MUSEU DEL CINEMA DE GIRONA

El món del cinema a les nostres mans! Amb aquesta sortida aprendrem la història del cinema, des dels inicis fins a l’actualitat, a través d’audiovisuals, exposicions i elements interactius…

A partir de: 8,50€


PARCS I CENTRES TEMÀTICS

PORTAVENTURA-600x467

PORTAVENTURA

Gaudirem del parc de PortAventura tot coneixent les diferents zones del món, pujant a les atraccions més trepidants i assistint als millors espectacles!

Preu a consultar


PARCS I CENTRES TEMÀTICS

POBLEESPANYOL

POBLE ESPANYOL

Visitar el Poble Espanyol ens permet recórrer Espanya en un sol dia! Visitarem el recinte per admirar l’arquitectura, l’artesania i l’art de les diferents Comunitats Autònomes del país.

A partir de: 11€

PARCS I CENTRES TEMÀTICS

TIBIDABOO-min

TIBIDABO

Fantàstic dia de lleure per viure plegats! Ens divertirem a l’emblemàtic parc d’atraccions de Barcelona, el Tibidabo, a més de poder gaudir de la ciutat des d’un mirador espectacular!

A partir de: 15€


TALLERS

COHESIÓ GRUP

COHESIÓ DE GRUP

Una activitat per millorar el funcionament i la comunicació dins l’aula! Farem dinàmiques per potenciar la confiança, la col·laboració, el respecte, l’empatia…

A partir de: 13€


TALLERS

VISITACOVAESPLUGAMONTBLANC-min

TALLER DE LA PREHISTÒRIA

Un divertit taller sobre la prehistòria! Ens endinsarem a unes coves prehistòriques per ser espectadors de les emocions, sensacions i hàbits de vida dels nostres avantpassats!

A partir de: 9€

TALLERS

ELICTRICITATIMAGNETISME

L’ELECTRICITAT I EL MAGNETISME

Serem experts de l’electricitat i el magnetisme! Treballarem aquests conceptes, farem experiments amb electrostàtica i circuits, i descobrirem la gàbia de Faraday!

A partir de: 9€


TECNOLOGIA I MATEMÀTIQUES

ESTRATÈGIA I LÒGICA

ESTRATÈGIA I LÒGICA MATEMÀTICA

Amb aquesta sortida exercitarem les matemàtiques a partir de jocs i reptes! Farem dos tallers de lògica i d’estratègia que ens faran pensar i reflexionar en clau matemàtica…

A partir de: 5€


TECNOLOGIA I MATEMÀTIQUES

MUSEU MATEMÀTIQUES

MUSEU DE MATEMÀTIQUES

Un dia al Museu de Matemàtiques de Catalunya! Farem una visita al Museu per treballar conceptes de càlcul, geometria o estadística. Després, ens divertirem amb activitats matemàtiques!

A partir de: 7€

TECNOLOGIA I MATEMÀTIQUES

PROGRAMACIÓ AMB LEGO

INTRODUCCIÓ A LA PROGRAMACIÓ

Desenvoluparem competències de tecnologia, robòtica i matemàtiques amb aquest taller! Construirem robots amb Lego, aprendrem habilitats de programació i de resolució de problemes…

A partir de: 11€


VISITES GUIADES

GIRONARIU-min

GIRONA: MEDIEVAL I LLEGENDES

Una de les nostres sortides estrella! Coneixerem la cara més medieval de Girona tot fent un itinerari guiat per l’encantador Barri Vell, a més, anirem descobrint les llegendes populars més curioses!

A partir de: 5€


VISITES GUIADES

TARRACOROMANA

TÀRRACO ROMANA

Ens transportarem a l’època Romana i coneixerem tot el que va representar la capital més important d’Hispania! Veurem les Muralles Romanes, el Fòrum Provincial, el Circ Romà, l’Amfiteatre…

A partir de: 7€

VISITES GUIADES

PARLAMENTCATALUNYA

LLEGENDES DE BARCELONA I EL PARLAMENT

Us proposem un dia fantàstic a Barcelona! Descobrir la ciutat a través de les seves llegendes més curioses, i conèixer tots els racons del Parlament de Catalunya amb una visita guiada.

A partir de: 5€


www.kulturaltours.com