Telèfon: 93 765 08 71 – 629 71 48 41

E-mail: info@kulturaltours.com

SORTIDES DE QUALITAT A TRAVÉS D’UNA GESTIÓ EFICIENT I PERSONALITZADA

  • A mida

    Assessorament, disseny i reserva de la vostra sortida. Amb possibilitat de transport.

  • Ràtio

    Possibilitat d’acompanyament per cobrir la ràtio

  • Servei

    Atenció personalitzada abans, durant i després de la sortida

ACTIVITATS DE LLEURE

LLEURE

AVENTURA, ESPORTS, JOCS DE COHESIÓ…

 

Tenim una gran varietat d’activitats de lleure per passar un dia d’allò més divertit! Activitats dinàmiques i de pràctica d’esports, de descoberta d’altres cultures, temàtiques, jocs per fer pinya…

 


ANIMALS I MEDI AMBIENT

arago

VISITES I RUTES EN ENTORNS NATURALS…

 

Les millors sortides per descobrir el nostre entorn i gaudir dels nombrosos beneficis que ens aporta la naturalesa! Visites a granges, mines i volcans, recorreguts paisatgístics, passeigs marítims…

 


FESTES I TRADICIONS

FESTESITRADICIONS

PER CONÈIXER LES NOSTRES FESTES…

 

Sortides per viure de primera mà les tradicions, els elements culturals, els nostres menjars típics, les llegendes més populars, les disfresses… Activitats pels més petits on la diversió hi és assegurada!

 


MUSEUS

MUSEUS I MONUMENTS

MUSEUS, ESPAIS CULTURALS…

 

Sortides culturals arreu de Catalunya per descobrir el món que ens envolta, tenim un ampli ventall de possibilitats! Visites guiades a museus, espais emblemàtics i fantàstics centres culturals…

 


TALLERS

TALLERS

TALLERS ADAPTATS A CADA GRUP…

 

Oferim nombroses propostes de tallers per passar una jornada d’allò més dinàmica i participativa! Tallers gastronòmics, emocionals, de la vida al camp, musicals, amb animals o esportius…

 


EL MÉS RECOMANAT

 CONEIX LES SORTIDES MÉS SOL·LICITADES PER ALTRES ESCOLES

ACTIVITATS DE LLEURE

JACINTVERDAGUER-1

GIMCANA DELS CONTES

Una sortida per conèixer nous contes gràcies a un conta-contes que ha perdut la memòria. Farem jocs i activitats molt dinàmiques per refrescar-li la memòria entre tots!

A partir de: 10,50€


ACTIVITATS DE LLEURE

GIMCANA-AIGUA

GIMCANA D’AIGUA

Un gran dia de diversió assegurada amb la gimcana d’aigua! Farem jocs d’aigua com la xeringada, el joc dels noms, relleus amb esponges o la bomba!

A partir de: 13,50€


ACTIVITATS DE LLEURE

titelles

LES TITELLES I OMBRES XINESES

Amb aquesta activitat gaudirem del món de les titelles! Farem un espectacle i un taller de titelles de pal i de mà, jugarem amb ombres xineses i ens divertirem amb una gimcana!

A partir de: 12,50€


ANIMALS I MEDI AMBIENT

BOSCSENTITS

BOSC DELS SENTITS

Amb aquesta sortida ens endinsarem en la natura i estimularem els nostres 5 sentits gràcies a unes dinàmiques molt participatives! Jocs, cançons, manualitats…

A partir de: 12,50€


ANIMALS I MEDI AMBIENT

rucs

EL MÓN DELS RUCS

Veniu a descobrir el món dels rucs! Aprendrem a dirigir-lo, a dibuixar-lo, a raspallar-lo, a buscar-li el menjar que li agrada més i sabrem com transportava la llenya!

A partir de: 11€

ANIMALS I MEDI AMBIENT

EIGIMCANAINSECTE

GIMCANA DELS INSECTES

La sortida ideal pels amants dels insectes! A través d’una gimcana, viurem una jornada plena de jocs, dinàmiques i proves relacionades amb diferents insectes…

A partir de: 10,50€


FESTES I TRADICIONS

CASTANYESIPANELLETS

CASTANYADA I TALLER DE PANELLETS

Quin gran dia! Viurem la festa de la Castanyada d’una manera molt especial… Coneixerem a la Castanyera, anirem a buscar castanyes, farem paperines i ens divertirem amb un taller de panellets!

A partir de: 12,80€


FESTES I TRADICIONS

TIO-DE-NADAL

EL TIÓ DE NADAL

Ha arribat el Nadal… Amb aquesta sortida viurem una tradició nadalenca molt nostra com és el Tió! En crearem un, el farem cagar i aprendrem cançons catalanes típiques d’aquestes dates.

A partir de: 12,80€

FESTES I TRADICIONS

SANTJORDI

SANT JORDI

La llegenda de Sant Jordi és sens dubte una de les més conegudes! El cavaller ens explicarà la seva llegenda, crearem un escut i un punt de llibre, farem un taller de disfresses i diverses proves…

A partir de: 12,80€


MUSEUS

COSMOCAIXA

COSMOCAIXA

Visitar tot el que ens ofereix el CosmoCaixa sempre és un encert! Coneixerem els diferents espais del centre i podrem fer diversos tallers científics! A més, podrem gaudir del conegut taller Toca-Toca!

A partir de: 6€


MUSEUS

POBLEESPANYOL

POBLE ESPANYOL

Un dia inolbidable… visitar el Poble Espanyol ens permet recórrer Espanya en un sol dia! Visitarem el recinte per admirar l’arquitectura, l’artesania i l’art de les diferents Comunitats Autònomes del país.

A partir de: 11€

MUSEUS

ROBOT EDUCADOR

EL ROBOT EDUCATIU I EL MODERNISME

Sortida per introduir-nos al món de les matemàtiques i la robòtica, i a més, descobrim el modernisme de primera mà! Tot, a través de dos tallers molt interessants i creatius.

A partir de: 11€


TALLERS

EITALLERDANIMALS

TALLER D’ANIMALS A LA GRANJA

Passarem un dia a la granja! Veurem els animals de granja, visitarem l’aviari i coneixerem altres animals salvatges… A més, farem un toca-toca molt especial!

A partir de: 9,95€


TALLERS

olors

TALLER DE LA BOSSA D’OLOR

Un taller que ens servirà per endinsar-nos en el món de les plantes aromàtiques. Anirem al bosc a buscar plantes, les estudiarem i farem les nostres bosses d’olor!

A partir de: 12,90€

TALLERS

CLASSE ESCOLA

ACTIVITATS A L’ESCOLA

Podeu gaudir i aprendre amb tallers, gimcanes, experiments, jocs de rol o festes tematitzades sense haver de sortir de l’escola! Escolliu quina activitat us agradaria fer…

Preu a consultar


www.kulturaltours.com