Telèfon: 93 765 08 71 – 629 71 48 41

E-mail: info@kulturaltours.com

SORTIDES DE QUALITAT A TRAVÉS D’UNA GESTIÓ EFICIENT I PERSONALITZADA

  • A mida

    Assessorament, disseny i reserva de la vostra sortida. Amb possibilitat de transport.

  • Ràtio

    Possibilitat d’acompanyament per cobrir la ràtio

  • Servei

    Atenció personalitzada abans, durant i després de la sortida

ACTIVITATS DE LLEURE

LLEURE

AVENTURA, ESPORTS, JOCS DE COHESIÓ…

 

Tenim una gran varietat d’activitats de lleure per passar tots junts un dia d’allò més divertit! Activitats dinàmiques i de pràctica d’esports, d’aventura, temàtiques, aquàtiques, jocs per fer pinya…

 


NATURA I MEDI AMBIENT

arago

VISITES I RUTES EN ENTORNS NATURALS…

 

Les millors sortides per descobrir el nostre entorn i gaudir dels nombrosos beneficis que ens aporta la naturalesa! Visites a mines i volcans, recorreguts paisatgístics, passeigs marítims, activitats de conscienciació…

 


RUTES LITERÀRIES

Homenatge a Catalunya - George Orwell

RUTES LITERÀRIES PER CATALUNYA…

 

Escolliu quina ruta literària us interessa més i passem un dia descobrint l’autor, la seva ciutat natal, racons que el van inspirar, indrets importants de la seva vida… tot rellegint fragments de les seves obres!

 


MUSEUS I MONUMENTS

MUSEUS

MUSEUS, MONUMENTS, ESPAIS CULTURALS…

 

Sortides culturals arreu de Catalunya per descobrir el món que ens envolta, tenim un ampli ventall de possibilitats! Visites guiades a museus, castells, monestirs, espais emblemàtics, jardins…

 


PARCS I CENTRES TEMÀTICS

PARCS I CENTRES TEMÀTICS

ESPAIS CULTURALS, NATURALS, D’ATRACCIONS…

Fem escapades als millors parcs i centres temàtics! Voleu descobrir el CosmoCaixa i fer algun dels seus tallers? Preferiu divertir-vos a PortAventura? Voleu conèixer el Poble Espanyol?

 


TALLERS

TALLERS

TALLERS ADAPTATS A CADA GRUP…

 

Oferim nombroses propostes de tallers per passar una jornada d’allò més dinàmica i participativa! Tallers emocionals i de sensacions, tecnològics, matemàtics, esportius, artístics, de cohesió de grup…

 


TECNOLOGIA I MATEMÀTIQUES

TECNOLOGIA

ACTIVITATS MATEMÀTIQUES I TECNOLÒGIQUES…

Sortides ideals per endinsar-nos al món de la tecnologia, la robòtica, les TIC, la programació, les matemàtiques, l’estratègia, la lògica… tot amb divertits tallers adaptats a cada grup escolar!

 


VISITES GUIADES

VISITESGUIADES

VISITES GUIADES CULTURALS I NATURALS…

 

Tenim una gran varietat de visites guiades per vosaltres… Museus, ciutats i viles amb encant, fàbriques, entorns naturals, itineraris medievals, modernistes, romans o de descoberta de llegendes!

 


EL MÉS RECOMANAT

 CONEIX LES SORTIDES MÉS SOL·LICITADES PER ALTRES ESCOLES

ACTIVITATS DE LLEURE

snorkel medes

SNORKEL A LES MEDES

Amb aquesta activitat podrem conèixer el fons marí de les Illes Medes gràcies a la divertida pràctica de snorkel! A més, farem un recorregut en vaixell per descobrir el que ens envolta.

A partir de: 20€


ACTIVITATS DE LLEURE

MONTGRÍ

ELS PENYA-SEGATS DEL MONTGRÍ

Un dia per descobrir l’encant natural dels Penya-segats del Montgrí! Gaudirem d’un recorregut en vaixell fins a una petita cala i farem una caminada a peu tot gaudint de l’entorn.

A partir de: 20€


ACTIVITATS DE LLEURE

BORSa

BORSA DE BARCELONA I LLEGENDES

Una sortida a la Borsa per entendre el funcionament i les dinàmiques dels mercats a través d’una visita guiada. Després, farem un recorregut per Barcelona tot descobrint les seves llegendes!

A partir de: 5€


NATURA I MEDI AMBIENT

educacio emocional

TALLER EMOCIONAL A LA NATURA

Passarem un dia en un entorn natural i treballarem l’educació emocional! Farem dinàmiques per agafar consciència dels nostres sentiments i desenvolupar hàbits socials.

A partir de 11,50€


NATURA I MEDI AMBIENT

CURSAORIEINTACIO

CURSA D’ORIENTACIÓ

Una sortida per divertir-nos amb una cursa d’orientació per grups. Aprendrem a utilitzar un mapa i una brúixola, sabrem què són les corbes de nivell i haurem de superar una gran varietat de proves!

A partir de: 10,50€

NATURA I MEDI AMBIENT

serraladamarina

PARC DE LA SERRALADA MARINA

Veniu a descobrir el Parc de la Serralada de Marina! Farem un recorregut guiat pel parc per conèixer la seva biodiversitat i descobrirem com l’acció de l’home ha modificat un espai natural tan singular al llarg de la seva història. 

A partir de: 7€


RUTES LITERÀRIES

Quixot per Barcelona

EL QUIXOT A BARCELONA

Aquesta sortida ens permetrà descobrir la Barcelona del Quixot! Farem una ruta per conèixer els escenaris dels últims capítols de l’obra, tot rellegint-ne alguns fragments.

A partir de: 6€


RUTES LITERÀRIES

SALVADORESPRIU

SINERA, SALVADOR ESPRIU

Aquesta sortida ens permetrà conèixer l’autor Salvador Espriu a través d’una ruta per Arenys de Mar, on descobrirem els racons que el van inspirar, la seva casa d’estiueig, on va néixer…

A partir de: 5€

RUTES LITERÀRIES

MERCERODOREDA

MERCÈ RODOREDA

Una fantàstica oportunitat per treballar a fons l’escriptora catalana Mercè Rodoreda. Recorrerem el barri, els carrers i les places que conformen l’escenari de les seves obres!

A partir de: 6€


MUSEUS I MONUMENTS

SALA PIANO-min

CASTELL GALA-DALÍ

Una sortida d’allò més interessant! Descobrirem el Castell que Dalí va regalar a Gala, la seva musa, a través d’una visita guiada pels diversos racons del Castell!

A partir de: 10€


MUSEUS I MONUMENTS

ripoll-min

MONESTIR DE RIPOLL I SCRIPTORIUM

Visitar el Conjunt Monàstic de Santa Maria de Ripoll és un encert! Durant el dia, descobrirem la vida d’un monjo, la importància del monestir i farem un taller a l’Scriptorium!

A partir de: 8,50€

MUSEUS I MONUMENTS

MUSEUHISTORIA

MUSEU D’HISTÒRIA I BARCELONA MEDIEVAL

Un dia complet! Descobrir la Barcelona medieval amb una visita guiada pel barri gòtic i, a continuació, farem un interessant taller al Museu d’Història de Catalunya!

A partir de: 8€


PARCS I CENTRES TEMÀTICS

PORTAVENTURA-600x467

PORTAVENTURA

Gaudirem del parc de PortAventura tot coneixent les diferents zones del món, pujant a les atraccions més trepidants i assistint als millors espectacles!

Preu a consultar


PARCS I CENTRES TEMÀTICS

POBLEESPANYOL

POBLE ESPANYOL

Visitar el Poble Espanyol ens permet recórrer Espanya en un sol dia! Visitarem el recinte per admirar l’arquitectura, l’artesania i l’art de les diferents Comunitats Autònomes del país.

A partir de: 11€

PARCS I CENTRES TEMÀTICS

TIBIDABOO-min

TIBIDABO

Fantàstic dia de lleure per viure plegats! Ens divertirem a l’emblemàtic parc d’atraccions de Barcelona, el Tibidabo, a més de poder gaudir de la ciutat des d’un mirador espectacular!

A partir de: 15€


TALLERS

no estic sol

NO ESTIC SOL!

Aquest taller ens servirà per agafar consciència de grup i de pertinença a l’aula, a la societat i al món en general. Gaudirem d’activitats de cooperació, solidaritat, generositat, responsabilitat…

A partir de: 11,50€


TALLERS

COHESIÓ GRUP

COHESIÓ DE GRUP

Una activitat per millorar el funcionament i la comunicació dins l’aula! Farem un seguit de de dinàmiques molt participatives per potenciar la confiança, la col·laboració, el respecte, l’empatia…

A partir de: 11,50€

TALLERS

QUISOC

QUI SÓC JO?

Veniu a passar una jornada per treballar la nostra pròpia autoestima i agafar consciència personal i emocional! Tot a través d’activitats creatives i vivencials d’autoconeixement per saber-ne més de nosaltres mateixos.

A partir de: 11,50€


TECNOLOGIA I MATEMÀTIQUES

ESTRATÈGIA I LÒGICA

ESTRATÈGIA I LÒGICA MATEMÀTICA

Amb aquesta sortida exercitarem les matemàtiques a partir de jocs i reptes! Farem dos tallers de lògica i d’estratègia que ens faran pensar i reflexionar en clau matemàtica…

A partir de: 5€


TECNOLOGIA I MATEMÀTIQUES

MUSEU MATEMÀTIQUES

MUSEU DE MATEMÀTIQUES

Un dia al Museu de Matemàtiques de Catalunya! Farem una visita al Museu per treballar conceptes de càlcul, geometria o estadística. Després, ens divertirem amb activitats matemàtiques!

A partir de: 7€

TECNOLOGIA I MATEMÀTIQUES

PROGRAMACIÓ AMB LEGO

INTRODUCCIÓ A LA PROGRAMACIÓ AMB LEGO

Desenvoluparem competències de tecnologia, robòtica i matemàtiques amb aquest taller! Construirem robots amb Lego, aprendrem habilitats de programació i de resolució de problemes…

A partir de: 11€


VISITES GUIADES

BARCELONAMEDIEVAL

BARCELONA MEDIEVAL

Veniu a descobrir la Barcelona més medieval! Farem un recorregut pels principals atractius arquitectònics medievals de la ciutat i entendrem el seu significat per a la societat de l’època.

A partir de: 5€


VISITES GUIADES

GIRONARIU-min

GIRONA: MEDIEVAL I LLEGENDES

Una de les nostres sortides estrella! Coneixerem la cara més medieval de Girona tot fent un itinerari guiat per l’encantador Barri Vell, a més, anirem descobrint les llegendes populars més curioses!

A partir de: 5€

VISITES GUIADES

SITGES

SITGES MODERNISTA

Us proposem un dia per gaudir de la ciutat de Sitges a través de la seva història arquitectònica! El sitges modern, el Sitges més antic i els artistes que van convertir la ciutat en un punt de trobada d’intel·lectuals…

A partir de: 5€


www.kulturaltours.com