El Romànic als Pirineus

Amb aquestes colònies descobrirem d’una manera molt dinàmica l’arquitectura, l’art romànic i l’entorn natural d’alta muntanya. Ens allotjarem a un Alberg de Planoles, un petit poble amb encant dels Pirineus, a la comarca del Ripollès.  

 

L’alberg disposa de:

  • Fins a 189 places
  • Sala d’estar amb TV, sala de lectura, aula de treball, jardí, camp de futbol i de bàsquet
  • Instal·lacions equipades per a persones de mobilitat reduïda
  • Servei de menjador, jocs de taula, ping-pong, billar i WI-FI

 

Proposta de programa

 

DIA 1: ESCOLA / PLANOLES / RIPOLL / SANT JOAN DE LES ABADESSES / PLANOLES

Sortida de la nostra escola a primera hora del matí. Arribada a l’Alberg de Planoles, benvinguda i presentació dels monitors. Durant tot el dia, recorregut pels monestirs romànics més emblemàtics de la zona, com el de Ripoll i Sant Joan de les Abadesses, tot entenent la importància d’aquests monuments en la formació de Catalunya. Tornada a Planoles, sopar a l’Alberg i joc de nit.

 

DIA 2: PLANOLES

Esmorzar. Al matí coneixerem el poble de Planoles i el seu art romànic, a través d’activitats i visites culturals. Durant la tarda, taller de pintura romànica amb el mètode que s’utilitzava a l’Edat Mitjana. Sopar a l’alberg i festa de cloenda.

 

DIA 3: PLANOLES / ESCOLA

Esmorzar. Descoberta de l’entorn d’alta muntanya, amb activitats d’investigació del riu i reflexions sobre els ecosistemes. Dinar a l’alberg. A l’hora acordada, sortida cap a la nostra escola. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta sortida és adequada per a cursos de secundària. **La proposta de programa es pot modificar i adaptar a cada grup escolar. ***Transport opcional.

 

Preu a partir de: 122€/alumne

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×