Aventura a Galícia

Amb aquest viatge descobrirem Galícia a través d’un itinerari molt dinàmic i divertit. Visitarem els principals espais culturals, farem excursions paisatgístiques a peu o en creuer i gaudirem de la gastronomia de la zona.

 

ITINERARI

DIA 1: ESCOLA / RIES BAIXES

Sortida de la nostra escola en autocar a primera hora del matí. Breus parades en ruta. Dinar lliure. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIES DEL 2 AL 5: RIES BAIXES

Estada en hotel de 3* en règim de pensió completa. Durant aquests dies farem les següents activitats: Visita guiada del Parc Arqueològic de Tourón, Pista de Kart i Minigolf, Excursió a Santa Tecla on veurem el millor “castro” de la Peninsula Ibèrica, Visita a la Fortalesa de Monterreal a Baiona, visita a la caravel·la “La Pinta” que va portar a Colom a Amèrica, Descens en canoa pel riu Ulla, Ruta de senderisme, Paintball al Parc Natural d’O Grove, Visita Pontevedra i el seu Museu Provincial, visita a Combarro i els seus hórreos, visita a la Illa de la Toja, la capella de les Conxes i el museu de sabons, Creuer per la Ria d’Arousa, explicació del conreu d’ostres i degustació de musclos al vaixell.

DIA 6: RIES BAIXES / ESCOLA

Esmorzar i sortida de l’hotel cap a la nostra població. Breus parades en ruta. Dinar lliure no inclòs. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

Inclou

  • Autocar
  • Entrades i activitats especificades al programa
  • Hotel 2-3* a Ries Baixes en règim de pensió completa
  • Monitors per fer les activitats
  • 2 gratuïtats pels professors
  • Assegurança de viatge

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

PREU A PARTIR DE: 255€

Categories: , ,
EL TEU PREU

Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.