Centre d’Europa

Amb aquest viatge coneixerem el centre d’Europa, tot visitant les capitals de la República Txeca, Hongria i Àustria. Descobrirem els seus espais culturals, els paisatges i la història de tres ciutats que desprenen un encant molt especial!

 

ITINERARI

DIA 1: AEROPORT BARCELONA / PRAGA

Presentació a l’aeroport i sortida en vol regular cap a Praga. Arribada i trasllat a l’hotel. Tarda lliure, sopar i allotjament.

DIA 2: PRAGA

Estada en règim de mitja pensió. Dia lliure per visitar la ciutat on destaca l’Església de St Nicolás i el Castell de Praga.

DIA 3: PRAGA

Estada en règim de mitja pensió. Dia lliure amb possibilitat de visitar una excursió a la ciutat balneari de Karlovy Vary o al camp de concentració de Terezin, situat a 1 hora de Praga.

DIA 4: PRAGA / BUDAPEST

Esmorzar i sortida en autocar cap a Budapest. Parada de 3 hr a Bratislava. Temps lliure per visitar la població i continuació del viatge. Arribada a Budapest i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 5: BUDAPEST

Estada en règim de mitja pensió. Dia lliure per visitar la ciutat amb possibilitat de veure el Parlament o fer un creuer nocturn pel Danubi.

DIA 6: BUDAPEST / VIENA

Esmorzar i sortida en bus cap a Viena. Arribada i trasllat a l’hotel. Tarda lliure per visitar la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 7: VIENA

Estada a Viena en règim de mitja pensió. Possibilitat de visitar el centre històric amb guia local i entrar al Palau de Schönbrunn. Allotjament a l’hotel.

DIA 8: VIENA / AEROPORT BARCELONA

Esmorzar i trasllat a l’aeroport de Viena. Tràmits de facturació i sortida en vol cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

PREU A PARTIR DE: 550€

Categories: , ,
EL TEU PREU

Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.