Creuer Travel Game: Roma

Amb aquest viatge tindrem la oportunitat de descobrir la Roma Imperial, la Roma Clàssica i la ciutat del Vaticà. A més, gaudirem d’un divertit viatge en vaixell ple d’activitats molt interactives on competirem amb equips d’altres escoles, a través de preguntes relacionades amb el programa escolar, cultura general, esports, esdeveniments actuals i curiositats!

 

ITINERARI

DIA 1: BARCELONA / NAVEGACIÓ

Presentació al Port de Barcelona i embarcament al vaixell. Distribució a les cabines, sopar i nit en ruta.

DIA 2: NAVEGACIÓ / CIVITAVECCHIA / ROMA

Esmorzar i matí d’activitats al vaixell. Farem jocs interactius de preguntes i respostes per equips, i concursos de talents, on els alumnes podran demostrar les seves habilitats en proves de cant, ball, recitals, desfilades de moda o teatre. Arribada a Civitavecchia i trasllat a Roma. Sopar i allotjament en hotel de 4*.

DIA 3: ROMA IMPERIAL

Esmorzar i visita guiada per Roma. Durant tot el dia, descobrirem indrets icònics de la ciutat imperial com ara la Basílica de Sta. Maria Maggiore, l’Església de San Pietro, l’Arc de Constantí, la Piazza Venecia, el Fòrum Romà, la Plaça del Capitoli, el barri de Trasteverre i visitarem el Coliseum. Sopar i allotjament.

DIA 4: ROMA CLÀSSICA

Esmorzar i visita guiada panoràmica amb bus per la Roma clàssica. Veurem la Piazza di Spagna, la Iglesia de Trinità dei Monti, el Panteón de Agrippa, la Piazza Montecitorio, la Fontana di Trevi i la Piazza Navona. A la tarda, visita lliure per la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 5: EL VATICÀ / CIVITAVECCHIA / NAVEGACIÓ

Esmorzar i sortida en direcció al a la ciutat del Vaticà per fer una visita guiada en bus. Passarem per la Piazza Sant Pietro, la Columnata Bernini i la Basílica del Vaticà. Visita opcional al Museu del Vaticà. A la tarda, trasllat al Port de Civitavecchia i embarcament. Espectacle i gran final del concurs de talents al vaixell. Sopar, allotjament en cabines i nit en ruta.

DIA 6: NAVEGACIÓ / BARCELONA

Esmorzar. Final del concurs de preguntes i respostes i temps lliure al vaixell. Arribada al port de Barcelona a mitja tarda, desembarcament i fi dels nostres serveis.

 

*Viatge disponible només durant les dates següents: 23-28 març, 13-18 d’abril, 11-16 de maig i 8-13 de juny.

 

PREU A CONSULTAR

Categories: , ,
EL TEU PREU

Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.