Alemanya

Amb aquest viatge descobrirem Alemanya al complet! Farem un itinerari cultural i paisatgístic pels indrets més emblemàtics del país, des de pobles pintorescos amb encant fins a les ciutats més modernes i cosmopolites.

 

Itinerari

DIA 1: BARCELONA  / FRANKFURT / HEIDELBERG

Presentació a l’aeroport i  sortida en vol regular a Frankfurt. Arribada i trasllat a Heidelberg. Visita panoràmica de la ciutat, trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 2: HEIDELBERG / ROTHENBURG OB DER TAUBER / WÜRZBURG / HEIDELBERG

Esmorzar i sortida cap a Rothenburg i Würzburg. Arribada a Rothenburg i temps lliure en aquesta població per la que no passa el temps. Destaquen les seves fortificacions i la plaça de l’ ajuntament. Continuació fins a Würzburg per fer una visita panoràmica de la ciutat. Retorn a Heidelberg. Sopar i allotjament.

DIA 3: HEIDELBERG / VALL DEL RHIN / HEIDELBERG

Esmorzar i sortida cap a la Vall del Rhin, on a les seves vores s’aixequen romàntics castells sobre turons plens de vinyes. Els mesos d’abril a juny es fa un creuer pel Rhin. Retorn a Heidelberg. Sopar i allotjament.

DIA 4: HEIDELBERG / NUREMBERG / MUNICH

Esmorzar i sortida cap a Nuremberg. Visita panoràmica de la ciutat amb la Rathausplatz, on es troba el vell ajuntament i les torres bessones de l’església de St Sebald. Continuació fins a Munich. Sopar i allotjament.

DIA 5: MUNICH

Esmorzar i visita panoràmica de la ciutat amb la catedral, el vell i el nou ajuntament, la ciutat olímpica… Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 6: MUNICH / BARCELONA

Esmorzar. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per agafar el vol cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

PREU A PARTIR DE: 550€

Categories: , ,
EL TEU PREU

Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.