Alemanya

DIA 1 – BARCELONA – FRANKFURT – HEIDELBERG

Presentació a l’aeroport i  sortida en vol regular a Frankfurt. Arribada i trasllat a Heidelberg. Visita panoràmica de la ciutat, trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 2 – HEIDELBERG – ROTHENBURG OB DER TAUBER – WÜRZBURG – HEIDELBERG

Esmorzar i sortida cap a Rothenburg i Würzburg. Arribada a Rothenburg i temps lliure en aquesta població per la que no passa el temps. Destaquen les seves fortificacions i la plaça de l’ ajuntament. Continuació fins a Würzburg per fer una visita panoràmica de la ciutat. Retorn a Heidelberg. Sopar i allotjament.

DIA 3 – HEIDELBERG – VALL DEL RHIN – HEIDELBERG

Esmorzar i sortida cap a la Vall del Rhin, on a les seves vores s’aixequen romàntics castells sobre turons plens de vinyes. Els mesos d’abril a juny es fa un creuer pel Rhin. Retorn a Heidelberg. Sopar i allotjament.

DIA 4 – HEIDELBERG – NUREMBERG – MUNICH

Esmorzar i sortida cap a Nuremberg. Visita panoràmica de la ciutat amb la Rathausplatz, on es troba el vell ajuntament i les torres bessones de l’església de St Sebald. Continuació fins a Munich. Sopar i allotjament.

DIA 5 – MUNICH

Esmorzar i visita panoràmica de la ciutat amb la catedral, el vell i el nou ajuntament, la ciutat olímpica… Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 6:  MUNICH / BARCELONA

Esmorzar. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per agafar el vol cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

PREU A PARTIR DE: 550€

Categories: ,
EL TEU PREU


 

 
Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.