Andorra i voltants

DIA 1: ESCOLA / ANDORRA

Sortida de l’escola en autocar a les 9h del matí. Arribada a Andorra i trasllat a l’hotel 3*. Repartiment d’habitacions i dinar. Per la tarda anirem a fer una excursió per la Vall amb BTT. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 2: ANDORRA /ODELLÓ / LLÍVIA / PUIGCERDÀ / ANDORRA

Esmorzar i sortida cap a Odelló per visitar el forn solar, un centre francès que investiga la energia solar. És un dels forns solars més grans del món, capaç d’obtenir temperatures de mes de 3.000º en molt poc temps. Seguirem fins a Llívia, població gironina dins del territori francès. Continuació fins a Puigcerdà, dinar en restaurant i per la tarda anirem a una  hípica de la zona per fer una passejada a cavall. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 3: ANDORRA/ NATURLANDIA/ ANDORRA

Esmorzar i sortida fins el parc Naturlàndia. Estada tot el dia al Parc per gaudir entre d’altres activitats del Tobotronc, el tobogán de natura més llarg del món, con 5,3 qms de recorregut. Dinar al parc i visita al Parc d’ Animals. Per la tarda, trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament

DIA 4: ANDORRA/ ESCOLA

Esmorzar, matí lliure per compres al centre d’Andorra la Vella. Dinar i per la tarda, sortida cap a la nostra escola. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

PREU A PARTIR DE: 275€

Categories: ,
EL TEU PREU


 

 
Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.