Aventura a Galícia

DIA 1: ESCOLA / RIES BAIXES

Sortida de la nostra escola en autocar a primera hora del matí. Breus parades en ruta. Dinar lliure. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIES DEL 2 AL 5: RIES BAIXES

Estada en hotel de 3* en règim de pensió completa. Durant aquests dies farem les següents activitats: Visita guiada del Parc Arqueològic de Tourón, Pista de Kart i Minigolf, Excursió a Santa Tecla on veurem el millor “castro” de la Peninsula Ibèrica, Visita Fortalesa de Monterreal a Baiona, Visita a la caravel·la “La Pinta” que va portar a Colom a Amèrica, Descens en canoa pel riu Ulla, Ruta de senderisme, Paintball al Parc Natural d’O Grove, Visita Pontevedra i el seu Museu Provincial, Visita a Combarro i els seus hórreos, Visita a la Illa de la Toja, la capella de les Conxes i el museu de sabons, Creuer per la Ria d’Arousa, explicació del conreu d’ostres i degustació de musclos al vaixell.

DIA 6: RIES BAIXES / ESCOLA

Esmorzar i sortida de l’hotel cap a la nostra població. Breus parades en ruta. Dinar lliure no inclòs. Arribada i fi dels nostres serveis.

EL PREU INCLOU:

Autocar/Entrades i activitats especificades al programa/ Hotel 2-3* a Ries Baixes en règim de pensió completa / Monitors per fer les activitats / 2 gratuïtats pels professors / Assegurança de viatge

 

PREU A PARTIR DE: 255€

Categories: ,
EL TEU PREU


 

 
Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.