Carcassone i Cité de L’Espace

DIA 1: ESCOLA / COLLIOURE / TOULOUSE

Sortida a les 8h de l’escola en direcció a Colliure. Visita del seu casc antic medieval i del passeig marítim. Dinar portat de casa. Continuació cap a Toulousse  i visita del seu centre històric. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 2: TOULOUSE / ALBI / CORDES / TOULOUSE

Esmorzar i sortida cap a Albi i visita del Palau de la Berbie, antiga residència dels bisbes d’Albi, avui seu del Museu Toulouse Lautrec, on hi podrem veure la més gran col·lecció pública del pintor. Seguirem fins a Cordes du Ciel on agafarem un trenet que ens portarà al  típic poble medieval situat sobre un turó amb quatre muralles concèntriques que protegeixen un conjunt de carrerons estrets i tortuosos. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 3: TOULOUSE – CIUTAT DE L’ESPAI – TOULOUSE

Esmorzar i visita de la Cité de l’Espace, Parc temàtic centrat en la investigació espacial. Hi ha reproduccions de diverses llançadores com els coets Arianne, i una reproducció de l’estació espacial russa Mir. Dinar lliure. Visita de les instal·lacions del parc i tallers. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 4: TOULOUSE / CARCASSONE / ESCOLA

Esmorzar i sortida cap a Carcassone. Recorregut per la ciutadella emmurallada d’aquesta localitat on destaca: El Castell Comtal, la Basílica de St. Nazario i el seus carrerons plens de botigues d’artesania. Dinar lliure i sortida cap a l’escola. Arribada a última hora de la tarda.

 

PREU A PARTIR DE: 260€

Categories: ,
EL TEU PREU


 

 
Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.