Centre d’Europa

DIA 1: AEROPORT BCN / PRAGA:

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol regular a Praga. Arribada i trasllat a l’hotel. Tarda lliure, sopar i allotjament.

DIA 2: PRAGA

Estada en règim de mitja pensió. Dia lliure per visitar la ciutat on destaca l’església de St Nicolás i el Castell de Praga.

DIA 3: PRAGA

Estada en règim de mitja pensió. Dia lliure amb possibilitat de visitar una excursió a la ciutat balneari de Karlovy Vary o al camp de concentració de Terezin, situat a 1 hora de Praga.

DIA 4: PRAGA / BUDAPEST

Esmorzar i sortida en autocar cap a Budapest. Parada de 3 hr a Bratislava. Temps lliure per visitar la població i continuació del viatge. Arribada a Budapest i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 5: BUDAPEST

Estada en règim de mitja pensió. Dia lliure per visitar la ciutat amb possibilitat de veure el Parlament o fer un creuer nocturn pel Danubi.

DIA 6: BUDAPEST / VIENA

Esmorzar i sortida en bus cap a Viena. Arribada i trasllat a l’hotel. Tarda lliure per visitar la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 7: VIENA

Estada a Viena en règim de mitja pensió. Possibilitat de visitar el centre històric amb guia local i entrar al Palau de Schönbrunn. Allotjament a l’hotel.

DIA 8: VIENA / BARCELONA

Esmorzar i trasllat a l’aeroport de Viena. Tràmits de facturació i sortida en vol cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

PREU A PARTIR DE: 550€

Categories: ,
EL TEU PREU


 

 
Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.