Croàcia

DIA 1: BARCELONA / VENECIA

Sortida de Barcelona amb vol de línia regular. Arribada a Venècia i trasllat en bus i guia cap a Opatija, un dels centres turístics mes bonics de Croàcia. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 2: OPATIJA / PLITVICE

Esmorzar i sortida cap el Parc Natural de Plitvice, parc amb 16 llacs comunicats per 92 cascades, declarat Parc Nacional i Patrimoni de la Humanitat. La visita es farà a peu a traves de camins i ponts de fusta. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3: PLITVICE / DUBROVNIK

Esmorzar i sortida cap a Dubrovnik. Recorregut per l’autovia de la costa per fer una panoràmica de la muralla de la ciutat i les antigues façanes. Temps lliure, sopar i allotjament.

DIA 4: DUBROVNIK

Mitja pensió a l’hotel. Pel matí, recorregut a peu per la ciutat, Patrimoni Mundial de la Unesco debut a la seva rica herència cultural. Visitarem el Palau del Rector, el Monestir Dominic entre d’altres llocs… Sopar i allotjament a l’hotel

DIA 5: DUBROVNIK / SPLIT / TROGIR:

Esmorzar i sortida cap a Split. Arribada i visita de la ciutat, també Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Important centre turístic es situa sobre un turó de 1.330 mt i va créixer al voltant de la casa de vacances de l’emperador romà Diocleciano. Visita del Palau de Diocleciano del segle III  i la Catedral de St Damià. Seguirem fins a Trogir. Sopar i allotjament.

DIA 6: TROGIR / ZAGREB

 Esmorzar i sortida cap a Zagreb. Arribada i visita de la ciutat, capital de Croàcia. Destaca la catedral del s. XIII, comunicat amb la part baixa de la ciutat per un funicular; l’esglesia de St Marc, la plaza del Rei Tomislav… Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 7: ZAGREB / AEROPORT DE VENÈCIA / BARCELONA

Esmorzar i a l’hora acordada, trasllat a l’aeroport de Venècia per agafar el vol de línia regular que ens portarà a Barcelona.  Arribada i fi dels nostres serveis.

 

PREU A PARTIR DE: 480€

Categories: ,
EL TEU PREU


 

 
Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.