Grècia

DIA 1: BARCELONA / ATENES

Presentació a l’aeroport i sortida en vol regular cap a Atenes. Arribada i trasllat en bus a l’hotel. Allotjament

DIA 2: ATENES

Esmorzar. Dia lliure per visitar i passejar per la ciutat: l’Acròpoli, el Partenon…. (Entrades no incloses).  Allotjament.

DIA 3: ATENES / CORINTO / MICENAS / EPIADURO / OLYMPIA

Esmorzar i sortida en bus en direcció al canal de Corint. Visita del recinte arqueòlogic  de Micenas, a destacar el tresor dels Atridas, la porta dels Lleons i la tomba d’Argamenon. També visitarem el famós teatre d’Epidauro. Arribada a Olympia. Allotjament.

DIA 4: OLYMPIA / DELFOS

Esmorzar. Visita del Temple de Zeus, temple de Hera, Estadi i Museu. Sortida cap a Patras  per carretera en direcció a Delfos. Allotjament.

DIA 5: DELFOS / ATENES

Esmorzar i estada a Atenes, un dels llocs sagrats més importants de Grècia amb un temple dedicat a Apol·lo, Déu de la bellesa, la  perfecció i de la música. Retorn a Atenes. Allotjament.

DIES 6 i 7: ATENES

Estada en règim d’allotjament i esmorzar. Dies lliures amb possibilitat de realitzar excursions al Cap Sounion  o bé fer un creuer per les illes de Hydra, Poros i Egina

DIA 8: ATENES / BARCELONA

Esmorzar. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per sortir en vol regular cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

PREU A PARTIR DE: 548€

Categories: ,
EL TEU PREU


 

 
Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.