Itàlia al complet (Florència, Venècia, Roma)

DIA 1: BARCELONA / ROMA / MONTECATINI

Presentació a l’aeroport i sortida en vol regular cap a Roma. Arribada i trasllat en bus a l’hotel de Montecatini. Allotjament.

DIA 2: MONTECATINI

Esmorzar. Dia lliure a Florència per visitar aquesta bonica ciutat, on destaca: el Museu de l’Acadèmia, la Galeria dels Uffizi, Palau Pitti, Catedral de Florència….  (Entrades no incloses).  Allotjament

DIA 3: MONTECATINI / JESOLO:

Esmorzar i matí lliure a Florència per continuar visitant la ciutat: Plaça Duomo, Plaça della Signoria, Ponte Vecchio…. (Entrades no incloses). A la tarda sortida en bus cap a Lido de Jesolo. Allotjament.

DIA 4: LIDO DE JESOLO

Esmorzar. Dia lliure a Venècia per visitar la ciutat: Basílica San Marcos, Palau Ducal, Pont de Rialto….  (Entrades no incloses). Allotjament.

DIA 5: LIDO DI JESOLO / ROMA

Esmorzar i sortida en bus cap a Roma. Allotjament.

DIES 6 i 7: ROMA

Estada en règim d’allotjament i esmorzar. Dies lliures per conèixer la ciutat, destaquen nodes com: la Fontana de Trevi, Coliseo Romà, el Barri del Trastevere, el Vaticà…. (Entrades no incloses).

DIA 8: ROMA / BARCELONA

Esmorzar i a l’hora indicada, trasllat a l’aeroport de Roma i sortida en vol regular cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

PREU A PARTIR DE: 498€

Categories: ,
EL TEU PREU


 

 
Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.