Països Baixos

DIA 1: BARCELONA / AMSTERDAM

Presentació a l’aeroport i sortida en vol regular cap a Amsterdam. Arribada i trasllat a l’hotel (hotel als voltants ). Allotjament.

DIA 2: AMSTERDAM

Esmorzar i dia lliure per visitar la ciutat, on destaca: Els seus canals, els museus de Rembrandt i Van Gogh…. (Entrades no incloses). Sense disponibilitat del bus. Allotjament.

DIA 3: AMSTERDAM

Esmorzar i dia lliure amb la possibilitat de realitzar una visita a Volendam i Marken. Sense disponibilitat de bus. Allotjament.

DIA 4: AMSTERDAM / LUXEMBURG:

Esmorzar i sortida cap a la Vall del Rhin a Alemanya. Embarcament en un creuer  en el que podrem veure els bonics paisatges de les riberes i vinyes. Desembarcament i continuació en bus fins a Luxemburg. Allotjament (hotel als voltants)

DIA 5:  LUXEMBURG / ESTRASBURG:

Esmorzar i sortida cap a Estrasburg, capital d’Alsàcia. Temps lliure. Llocs destacables: la Catedral de Notre Dame, el Museu Alsacià, l’església de Sant Tomàs…(entrades no incloses). Allotjament.

DIA 6: ESTRASBURG / BRUSSEL·LES:

Esmorzar i sortida cap a Brussel·les. Temps lliure per visitar la ciutat, destaca: el Palau Reial, la Catedral… (entrades no incloses). Allotjament.

DIA 7: BRUSSEL·LES

Esmorzar. Possibilitat de realitzar una excursió a les ciutats flamenques de Bruixes i Gante (no incloses). Allotjament

DIA 8: BRUSSEL·LES / BARCELONA

Esmorzar. Trasllat a l’aeroport i sortida en vol regular cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

PREU A PARTIR DE: 460€

Categories: ,
EL TEU PREU


 

 
Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.