Portugal

DIA 1: AEROPORT BCN / LISBOA

Trobada a l’aeroport del Prat a l’hora acordada i sortida en avió de línia regular cap a Lisboa. Arribada  i trasllat a l’hotel Costa da Caparica per deixar les maletes. Trasllat al centre i temps lliure. Dinar en restaurant i per la tarda passejada pel centre de Lisboa. Trasllat de retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 2: LISBOA

Esmorzar a l’hotel i sortida en bus per fer visita panoràmica amb guia local de Lisboa incloent entrades per l’Elevador de Santa Justa. Dinar lliure. Per la tarda visita al centre de Lisboa. A l’hora acordada trasllat a l’hotel en bus. Sopar i allotjament.

DIA 3: LISBOA / BELEM / ESTORIL / CASCAIS / LISBOA

Esmorzar a l’hotel i sortida en bus cap a Belem. Visita panoràmica de la ciutat i entrada al Monument als Navegants i Torre de Belem. Dinar lliure. Per la tarda continuarem fins Estoril i Cascais, típiques poblacions costaneres portugueses. Temps lliure per visitar-les i retorn a Lisboa. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4: LISBOA / AEROPORT BCN

Esmorzar a l’hotel. Matí lliure, dinar lliure i trasllat a l’hotel per recollir equipatges per anar cap a l’aeroport. Sortida en vol de línia regular cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

PREU A PARTIR DE: 390€

Categories: ,
EL TEU PREU


 

 
Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.