Tenerife

Amb aquest viatge tenim la oportunitat de viure les múltiples experiències que ofereix la illa més gran de les Illes Canàries: Tenerife. Un viatge perfecte per a qualsevol època de l’any gràcies al clima de la zona, on podem divertir-nos amb excursions paisatgístiques, visites culturals, espectacles, platges, centres històrics i parcs temàtics.

 

Itinerari

DIA 1: ESCOLA / BARCELONA / TENERIFE

Sortida de l’escola en bus a l’hora acordada. Presentació a l’aeroport 90’ abans de la sortida de l’avió. Facturació de l’equipatge i sortida cap a Tenerife. Arribada i trasllat a l’hotel. Tarda lliure, sopar i allotjament.

DIES DEL 2 AL 4: TENERIFE

Estada a l’hotel escollit en règim de pensió completa. Dies lliures amb possibilitat de fer excursions opcionals cada dia, com ara: Sta Cruz de Tenerife, Parc Nal del Teide i camells, la Candelaria i Garachico, La Laguna i Taganana, Loro Park, Cañadas del Teide i Orotava, Siam Park.

DIA 5: TENERIFE / BARCELONA / ESCOLA

Trasllat a l’aeroport. Facturació de l’equipatge i sortida cap a Barcelona. Arribada a l’aeroport del Prat, trasllat en bus a l’escola i fi dels nostres serveis.

 

PREU A PARTIR DE: 345€ + tax

Categories: , ,
EL TEU PREU

Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.