Setmana blanca 4 dies

DIA 1 – ESCOLA – PISTES D’ESQUI (a escollir) – HOTEL

Sortida de l’escola cap a l’estació d’esquí acordada. Xerrada de seguretat. Arribada i lloguer de material. Pel matí classes d’esqui o snowbord. Dinar pic-nic. Per la tarda, esqui lliure amb monitors. Trasllat a l’hotel, dutxa, sopar, discoteca i allotjament.

DIA 2 – HOTEL – PISTES (a escollir)  – EXCURSIÓ – HOTEL

Esmorzar i trasllat a pistes. Classes d’esquí o snowboard. Dinar pícnic i per la tarda, esquí lliure amb monitors. A mitja tarda, excursió a Banys Dorres i trasllat a l’hotel, dutxa, sopar, sing star i allotjament.

DIA 3 – HOTEL – PISTES (a escollir) – EXCURSIÓ – HOTEL

Esmorzar i trasllat a pistes. Classes d’esquí o snowboard. Dinar pícnic i per la tarda, esquí lliure amb monitors. A mitja tarda, excursió a Puigcerdà i trasllat a l’hotel, dutxa, sopar, discoteca i allotjament.

DIA 4 – HOTEL – PISTES (a escollir) – HOTEL – ESCOLA

Esmorzar i trasllat a pistes. Classes d’ esquí o snowboard. Dinar hotel, retorn de lloguer de material, foto de grup i sortida cap a la nostra escola.


ACTIVITATS OPCIONALS:

Esquí nòrdic / Construcció d’iglús /Raquetes de neu / Rocòdrom / Tirolina – Ràpel / Ponts tibetans / Llit elàstic / Aigües termals / Circuit BTT / Carrera d’orientació / Tir amb arc / Visita a Puigcerdà i Mont Louis

 

PREU A PARTIR DE: 241€

Categoria:
EL TEU PREU


 

 
Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.