Astúries en tren

Amb aquest viatge descobrirem tots els encants d’Astúries gràcies a un itinerari molt complet de 6 dies i 5 nits. Visitarem les ciutats i les viles més emblemàtiques, coneixerem grans espais culturals, i gaudirem de panoràmiques i dels meravellosos paisatges que ens regala el Principat, conegut com el “Paradís Natural”.

 

ITINERARI

 

DIA 1: POBLACIÓ D’ORIGEN / ASTÚRIES

Sortida a l’hora indicada de la terminal per agafar el tren fins a León. Trasllat al punt de trobada, on farem el canvi d’autocar que ens portarà a la destinació. Dinar per compte del client. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 2: CANGAS D’ONÍS / COVADONGA / TAZONES / VILLAVICIOSA

Esmorzar i sortida a la que va ser la primera capital del Regne Cristià: Cangas d’Onís, on passejarem pel famós pont romà sobre el Sella, del que penja la Creu de la Victòria. Continuem fins a Covadonga, al recinte es troba la Basílica i la Santa Cova, que alberga a la Verge de Covadonga i la tomba del Rei Don Pelayo. Temps lliure amb possibilitat de pujar als Llacs de Covadonga (opcional). Retorn a l’hotel per dinar. Sortida cap a la Comarca de la Sidra, coneguda per l’abundància de pomeres (arbredes de pomeres). Arribarem a Tazones, típic i peculiar port de pesca asturià, punt de desembarcament a Espanya de l’Emperador Carles I, format per dos barris, Sant Roc i Sant Miquel. Finalitzarem el nostre recorregut a Villaviciosa, capital de la comarca de la sidra, on visitarem una típica sidreria amb degustació. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: AVILÉS / CUDILLERO / LUARCA*

Sortida de l’hotel per dirigir-nos cap a Avilés. Arribada a Avilés per visitar-ho amb guia local. D’aquesta vila en destaca el seu casc antic, conjunt històric artístic amb palaus, cases nobles i esglésies juntament amb un patrimoni cultural, del qual destaca el Museu de la Història Urbana i el Centre Niemeyer. Dinar en restaurant de la zona. Continuació fins a Cudillero, petit poble pesquer excavat en el vessant d’una muntanya, amb l’Església dedicada a Sant Pau i el far a la punta. És un lloc perfecte per relaxar-se i provar una sidra en les múltiples terrasses. Continuació fins Luarca, “la Vila Blanca de la Costa Verda”, ciutat natal del Premi Nobel de Medicina, Severo Ochoa. Visitarem el poble amb el seu port i les seves cases blasonades. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

*Possibilitat de dia lliure en règim de mitja pensió a l’hotel.

 

DIA 4: RIBADEO / MONDOÑEDO

Esmorzar i sortida cap a Ribadeo, una vila d’aspecte senyorial on coneixerem el pazo modernista dels germans Moreno, el far de l’illa Pancha, a l’entrada de la ria i les ruïnes del Castell de Sant Damià. Visitarem també la famosa Platja de les Catedrals**, el principal atractiu són els conjunts d’arcs de roca esculpida per la força del Mar Cantàbric, que s’assemblen a una catedral gòtica. Dinar en restaurant a la Platja de les Catedrals. A la tarda visitarem Mondoñedo, una de les 7 capitals de l’antic Regne de Galícia, on podrem conèixer la seva Catedral i la seva plaça d’Espanya, on hi ha l’escultura de l’escriptor gallec Álvaro Cunqueiro. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

**L’itinerari podrà variar en funció de les marees, per accedir a la Platja de les Catedrals.

 

DIA 5: OVIEDO /GIJÓN

Esmorzar i sortida cap a Oviedo, on amb un guia local, recorrerem la capital d’Astúries. Visitarem l’església preromànica de Sant Julià dels Prats (entrada inclosa) i després realitzarem una panoràmica de la ciutat passant per emblemàtics punts, com el Palau de Congressos, el Camp de San Francisco, el Teatre Campoamor, on es realitza el lliurament dels premis Princesa d’Astúries, i la Catedral, entre d’altres. Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda visitarem Gijón i la Universitat Laboral, amb guia local. De Gijón destaca el Turó de Santa Catalina, amb l’escultura d’Eduardo Chillida “Elogi de l’Horitzó” i el barri de Cimadevilla, Conjunt Històric-Artístic; a més de les platges de San Lorenzo i Poniente. Destaca a més, “Laboral Ciutat de la Cultura”, resultat de la transformació de l’antiga Universitat Laboral de Gijón. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 6: ASTÚRIES / POBLACIÓ D’ORIGEN

Esmorzar a l’hotel o en pícnic, segons horaris. A l’hora indicada, trasllat fins a Oviedo per agafar el tren fins a la nostra població d’origen. Dinar per compte del client i fi dels nostres serveis.

 

PREU A PARTIR DE 570€

 


***Supl. Sortida Girona: 20€ aprox.
 

 

Inclou

 • 5 Nits d’Hotel 3/4* a Astúries
 • Transport en tren anada a Lleó i tornada des d’Oviedo
 • Transport en autocar des de Lleó
 • Règim alimentari segons itinerari
 • Aigua y vi inclosos
 • Dinar en restaurant a la Platja de les Catedrals
 • Dinar en restaurant a Avilés
 • Guia local a Oviedo
 • Guia local a Gijón
 • Entrada a l’església de San Julián de los Prados, Oviedo
 • Visita a una sidreria amb degustació
 • Guia acompanyant des de Lleó
 • Assegurança de viatge

 

No inclou

 • Assegurança de cancel·lació
 • Guies locals, entrades ni taxes turístiques no especificades anteriorment.

 

EL TEU PREU

  Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
   

  ×