Costa de Màlaga i Caminito del Rey

Amb aquest viatge gaudirem de la Costa del Sol i de les principals atraccions de la província de Màlaga. Tenim 6 dies i 5 nits per fer visites guiades culturals i rutes paisatgístiques, degustar la gastronomia andalusa i descobrir la vida de la Costa Malaguenya!

 

ITINERARI

 

DIA 1: POBLACIÓ D’ORIGEN / COSTA DE MÀLAGA

Sortida a l’hora indicada des de la terminal per agafar l’AVE fins a Màlaga. Dinar per compte del client. Trasllat fins a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 2: COSTA DE MÀLAGA / MÀLAGA / ANTEQUERA / COSTA DE MÀLAGA

Esmorzar. Al matí visitarem Màlaga amb guia local, la capital de la Costa de Sol. Del seu patrimoni històric-artístic destaquen: les urbs romana i àrab amb el Teatre Romà, l’Alcassaba i la Plaça de la Constitució; la Catedral “La Manquita” (entrada no inclosa), el Palau Episcopal o l’Església del Sagrari. Dinar per compte del client. A la tarda, realitzarem una excursió per conèixer Antequera, una ciutat de gran riquesa cultural posseïdora de palaus, convents, esglésies i coronada per l’alcassaba i la Col·legiata de Santa Maria. A continuació ens aproparem a Torcal d’Antequera, Paratge Natural conegut per les curioses formes que l’erosió ha modelat en les seves roques calcàries. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 3: COSTA DE MÀLAGA / RONDA / MARBELLA / COSTA DE MÀLAGA*

Esmorzar. Sortida cap a Ronda per fer una visita amb guia local. Destaquen el Pont Nou situat sobre la Gola del Tajo juntament amb el Pont Vell, el Pont àrab o la plaça de bous. Podrem visitar un dels seus museus més emblemàtics: el Museu Lara. Dinar en restaurant. A la tarda sortirem fins a Marbella i el Port Banús. Marbella és una de les ciutats turístiques més importants. El seu casc antic abasta l’antic recinte emmurallat i els dos ravals històrics de la ciutat: el Barri Alt i el Barri Nou. A la Milla d’Or es troba el Port Banús, que es va fer famós per convertir-se en destinació turística d’alt poder adquisitiu. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

*Possibilitat de dia lliure en règim de mitja pensió a l’hotel.

 

DIA 4: COSTA DE MÀLAGA / CAMINITO DEL REY / COSTA DE MÀLAGA

Esmorzar. Al matí, sortida per visitar el “Caminito del Rey” (entrada inclosa) Es tracta d’un antic accés per als operaris en la construcció del salt d’aigua a principis del s.XX al riu Guadalhorce, aquest transcorre entre les parets d’un congost, en un entorn de gran bellesa natural. Des de la seva rehabilitació, és una de les visites imprescindibles de la província de Màlaga. Dinar en restaurant al Caminito. A la tarda continuarem gaudint de la zona. A l’hora indicada, tornada a l’hotel, sopar i allotjament. (No es recomana aquesta activitat per a persones amb vertigen o amb mobilitat reduïda).

 

DIA 5: COSTA DE MÀLAGA / FRIGILANA / NERJA / MIJAS / COSTA DE MÀLAGA

Esmorzar. Al matí visitarem les poblacions més importants de l’Axarquía Malaguenya. Començarem per Frigiliana i finalitzarem a Nerja, on passejarem pels seus típics carrers acabant al mirador conegut com “El balcó d’Europa“. Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda ens aproparem a la localitat de Mijas. La seva condició de poble serra ha sabut combinar-se amb un important complex turístic costaner a la Cala. Destaca el seu casc històric de traçat àrab. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 6: COSTA DE MÀLAGA / POBLACIÓ D’ORIGEN

Esmorzar i trasllat a l’hora indicada fins a l’Estació de María Zambrano de Màlaga per agafar l’AVE fins a la destinació d’origen. Dinar per compte del client. Fi dels nostres serveis.

 

**L’ordre de les excursions podrà ser modificat sense afectar al seu contingut.

 

PREU A PARTIR DE 614€

 


***Supl. Sortida Girona: 20€ aprox. / Supl. Individual: 180€

 

Inclou

 • 5 Nits d’Hotel 3/4* a la Costa de Màlaga
 • Transport en tren anada i tornada a Màlaga
 • Transport en autocar al destí
 • Règim alimentari segons itinerari
 • Aigua y vi inclosos
 • Dinar en restaurant a Ronda
 • Dinar en restaurant a Caminito del Rey
 • Guia local a Màlaga
 • Entrada al Caminito del Rey
 • Guia acompanyant al destí
 • Assegurança de viatge

 

No inclou

 • Assegurança de cancel·lació
 • Guies locals, entrades ni taxes turístiques no especificades anteriorment.

 

EL TEU PREU

  Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
   

  ×