Galícia i nord de Portugal en AVE

Amb aquest viatge de 6 dies i 5 nits descobrirem a fons el Nord-Oest de la Península. Coneixerem els principals encants que ens ofereix Galícia i els llocs més emblemàtics del Nord de Portugal!

 

ITINERARI

 

DIA 1: POBLACIÓ D’ORIGEN / GALICIA RÍAS BAIXAS

Sortida a l’hora indicada de la terminal per agafar l’AVE fins a Madrid. Trasllat al punt de trobada on farem el canvi d’autocar que ens portarà a la destinació. Dinar per compte del client. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 2: RÍAS BAIXAS / VALENÇA DO MINHO / SANTA TECLA / BAIONA / RÍAS BAIXAS*

Esmorzar. Al matí, creuarem el riu Miño, que ens porta a la localitat portuguesa de Valença do Minho. Envoltada de muralles, al seu interior es troba la seva part antiga amb carrers empedrats i cases típiques que avui en dia ocupen botigues i restaurants. Continuarem fins a A Guarda, on pujarem a la Muntanya de Santa Tecla, gaudint de les impressionants vistes de la desembocadura del Miño entre Espanya i Portugal. També coneixerem un antic poblat Celta (Castro). Dinar en restaurant. A la tarda visitarem Baiona, vila coneguda per el seu parador i per ser el port d’arribada de la Caravela Pinta. Passejarem pel seu passeig marítim i port esportiu. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

*Possibilitat de dia lliure en règim de mitja pensió a l’hotel.

 

DIA 3: RÍAS BAIXAS / SANTIAGO DE COMPOSTELA / A CORUÑA / RÍAS BAIXAS

Esmorzar i sortida per visitar Santiago de Compostela. Allà ens rebrà el nostre guia local per dirigir-nos a la Plaça de l’Obradoiro, davant de la Catedral. Envoltant l’edifici trobem la Plaça de les Argenteries i la Plaça de la Quintana amb la Porta Santa; la bella Berenguela (Torre del Rellotge) i al nord la Plaça de l’Azabachería. Tindrem temps per conèixer més del seu impressionant casc històric: Palau de Gelmírez, el Col·legi de Fonseca… Dinar en restaurant a Santiago. A la tarda visitarem La Corunya, fent una panoràmica per la marina, on es troben les façanes de vidre que li han atorgat el pseudònim de “la ciutat de vidre“. Coneixerem el seu bonic centre històric, en el qual destaquen la Plaça de Maria Pita i l’Ajuntament. Tindrem ocasió de contemplar la Platja de Riazor i la Torre d’Hèrcules, Patrimoni de la Humanitat. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: RÍAS BAIXAS / PORTO / RÍAS BAIXAS

Esmorzar i sortida per visitar Porto amb guia local. Passarem per davant de la Catedral, la plaça da Batalha, l’Avinguda dels Aliats, on hi ha l’Ajuntament i el barri de la Cordoaria. Visita a peu de la Plaça Gomez Teixeira, Església de la Mare de Déu del Carme i dels Carmelites, i la Torre dels Clergues. Amb autobús, baixarem el carrer de la Restauración i arribarem fins al Barri de Ribeira. Recorrerem la riba del Riu Douro fins a la Plaça Enric el Navegant. Dinar en restaurant a Porto. A la tarda gaudirem del barri de la Ribeira amb temps lliure per passejar i fer les últimes compres. Opcionalment podrem realitzar el Creuer “Das juny Pontes” pel riu Douro. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 5: RÍAS BAIXAS / O GROVE / A TOXA / PONTEVEDRA / COMBARRO / RÍAS BAIXAS

Esmorzar. Al matí coneixerem O Grove, poble mariner i turístic, conegut com la “Capital del Marisc“. Visitarem l’illa d’A Toxa, coneguda pels cosmètics elaborats amb minerals de la seva font, destaca la Capella de Sant Caralampio, o “de les Petxines”. Opcionalment, podrem realitzar un passeig en vaixell per la ria d’Arousa, coneixent de prop les “bateas”, i degustant musclos i vi ribeiro. Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda, visitarem la ciutat de Pontevedra amb guia local, gaudirem d’un passeig pel seu nucli antic, visitant l’església de la Mare de Déu Pelegrina, la plaça de la Ferreria i l’església-convent de Sant Francesc. Podrem conèixer les boniques i acollidores places de la Leña i de la Verdura. Destaquen també les Ruïnes de Sant Domingo i la Basílica de Santa Maria. A continuació, ens aturarem a Combarro, Conjunt Històric Artístic des de 1973, famós pels innombrables hórreos sobre la Ria de Pontevedra que envolten un casc històric de singular bellesa. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 6: GALICIA RÍAS BAIXAS / POBLACIÓ D’ORIGEN

Esmorzar a l’hotel o en pícnic. Sortida a primera hora del matí (horari aproximat de sortida 4:00h) per iniciar el viatge de tornada. Breus parades en ruta fins a l’arribada al punt de trobada. Dinar per compte del client. Trasllat fins a Atocha per agafar l’AVE cap a la destinació d’origen. Fi dels nostres serveis.

 

**L’ordre de les excursions podrà ser modificat sense afectar al seu contingut.

 

PREU A PARTIR DE 685€

 

***Supl. Sortida Girona: 20€ aprox.

Supl. Tren des de Madrid (Madrid – Galicia – Madrid): 125€

Supl. Individual: 210€

 

Inclou

 • 5 Nits d’Hotel 3/4* a Rías Baixas
 • Transport en tren anada i tornada a Madrid
 • Transport en autocar des de Madrid
 • Règim alimentari segons itinerari
 • Aigua i vi inclòs
 • Dinar en restaurant a Santiago
 • Dinar en restaurant a Porto
 • Dinar en restaurant zona A Guarda
 • Guia local a Santiago de Compostel·la
 • Guia local a Porto
 • Guia local a Pontevedra
 • Guia acompanyant des de Madrid
 • Assegurança de viatge

 

No inclou

 • Assegurança de cancel·lació
 • Guies locals, entrades i taxes turístiques no especificades anteriorment
EL TEU PREU

  Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
   

  ×