La Rioja

Aquest viatges ens donarà l’oportunitat de descobrir La Rioja fent una magnífica ruta de 6 dies per cellers i monestirs. Farem visites culturals, viurem experiències gastronòmiques i gaudirem del meravellós entorn que ens envolta!

 

ITINERARI

 

DIA 1: POBLACIÓ D’ORIGEN / LA RIOJA

Sortida a l’hora indicada des de la terminal per agafar el tren cap a Miranda de Ebro. Dinar per compte del client. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 2: VITÒRIA / LAGUARDIA / BRIONES

Esmorzar i sortida cap a Vitòria. Visitarem, amb guia local, la capital del País Basc, on destaquen el Palau de Escoriaza-Esquivel i les catedrals Nova i Vella (entrades no incloses). Compta amb nombroses esglésies, basíliques i convents, així com edificis civils de gran interès. Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda continuarem cap a Laguardia, població de la Rioja Alabesa que es troba en un turó, envoltada per una muralla que va manar aixecar el rei Sancho el Fort de Navarra. Encara es conserven cinc portes d’accés a la ciutat. Els seus carrers i racons conserven una atmosfera medieval. Tot el poble es troba perforat per cellers o coves familiars. L’última parada del dia serà a Briones, una antiga ciutat-fortalesa amb cases senyorials i esplèndides vistes de la comarca de la Sonsierra. Finalitzarem el dia amb una visita a un celler amb degustació DO Rioja. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 3: SAN MILLÁN DE LA COGOLLA*

Sortida fins a San Millán de la Cogolla, on primer visitarem el Monestir de Suso (entrada inclosa), la importància cultural es manifesta en la col·lecció de manuscrits i còdexs. Continuarem la visita al Monestir de Yuso (entrada inclosa), considerat com l’Escorial de la Rioja, que compta amb un dels majors arxius d’història medieval. Dinar en restaurant. A la tarda coneixerem el Monestir de Valvanera (entrada inclosa) en un entorn ple de natura a la serra de la Demanda. Els edificis més antics conservats són la torre romànica i l’església. Sopar i allotjament.

*Possibilitat de dia lliure en règim de mitja pensió a l’hotel.

 

DIA 4: SANTO DOMINGO DE LA CALZADA / ABADÍA DE SANTA MARÍA DE SAN SALVADOR DE CAÑAS

Esmorzar i sortida per conèixer Santo Domingo de la Calzada. Destaquen monuments com les muralles de segle XI, el Convent de Sant Francesc, el monestir cistercenc i la Catedral de Santo Domingo de la Calzada (entrada inclosa). A més de per la seva bellesa, és popular per ser un punt clau de pelegrinatge en el Camí de Santiago. Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda, farem una visita guiada a l’Abadia de Santa Maria de Sant Salvador de Cañas (entrada inclosa), conegut com el Monestir de la Llum, el conjunt va ser declarat Monument Nacional en 1943. Destaca la seva Església, la Sala Capitular, el Sepulcre de Doña Urraca i el conjunt de portades. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 5: LOGROÑYO / NÁJERA

Esmorzar. Al matí visitarem Logronyo. Recorrerem, amb guia local, el seu casc històric, en el qual hi ha múltiples al·lusions al Camí de Santiago, com un gran joc de l’oca que marca les seves principals fites. Podrem contemplar la Cocatedral la Rodona amb els seus “Torres Bessones” i tindrem temps lliure per passejar pel famós carrer del Laurel i degustar els tradicionals pintxos i vins locals. Dinar en restaurant a Logronyo. A la tarda, sortida per visitar Nájera, tall i bressol de reis, capital de el regne en els segles X i XI. Visitarem el Monestir de Santa Maria la Real (entrada inclosa), la Cadirat del Cor, el Panteó de Reis, la Capella de la Vera Creu, la Porta de Carles I i el Claustre gòtic dels Cavallers. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 6: LA RIOJA / POBLACIÓ D’ORIGEN

Esmorzar a l’hotel o pícnic, segons horaris. Trasllat fins a Miranda de Ebro per agafar el tren fins a destinació d’origen. Dinar per compte del client. Fi dels nostres serveis.

 

**L’ordre de les excursions podrà ser modificat sense afectar al seu contingut.

 

PREU A PARTIR DE 500€

 


***Supl. Sortida Girona: 20€ aprox. / Supl. Individual: 175€
 

 

Inclou

 • 5 Nits d’Hotel 3* a La Rioja
 • Transport en anada i tornada a Miranda
 • Transport en autocar des de Miranda
 • Règim alimentari segons itinerari
 • Aigua i vi inclosos
 • Dinar en restaurant a la zona San Millán de la Cogolla
 • Dinar en restaurant a Logronyo
 • Guia local a Vitòria
 • Guia local a Logronyo
 • Visita a un celler de La Rioja amb degustació
 • Entrada a la Catedral de Santo Domingo de la Calzada
 • Visita guiada a l’Abadía de Cañas
 • Entrada al Monestir de Santa María la Real de Nájera
 • Guia acompanyant

 

No inclou

 • Assegurança de cancel·lació
 • Guies locals, entrades i taxes turístiques no especificades anteriorment.

 

EL TEU PREU

  Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
   

  ×