Navarra en tren

Amb aquest viatge podrem conèixer el Regne de Navarra al complet! Durant 6 dies i 5 nits descobrirem ciutats i pobles amb encant, aprendrem amb interessants visites culturals i ens fascinarem de meravelles naturals que amaguen molts secrets i fantasies…

 

ITINERARI

 

DIA 1: POBLACIÓ D’ORIGEN / NAVARRA

Sortida a l’hora indicada des de la terminal per agafar el tren fins a Pamplona. Dinar per compte del client. Trasllat fins a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 2: ZUGARRAMURDI / URDAX / SEÑORÍO DE BERTIZ

Esmorzar i sortida a Zugarramurdi, el poble de les bruixes, on fantasia i realitat es barregen. En aquest lloc es va produir la major caça de bruixes de Navarra. Visitarem la Cova de les Bruixes (entrada inclosa), opcionalment, qui ho desitgi podrà visitar el Museu, allotjat a l’antic hospital de la localitat, on s’aborden totes les qüestions relacionades amb el món de la bruixeria, i a més, retrata la societat navarresa de l’s.XVII, amb els seus mites i llegendes. Continuem el recorregut per conèixer les famoses Coves d’Urdax (entrada inclosa), cavitat travessada per un torrent d’aigua anomenat el “Rierol de l’infern”, que conforma el jaciment paleolític més important de Navarra. Dinar en restaurant al Pirineu Navarrès. A la tarda visitarem el Señorio de Bertiz, Parc Natural i jardí botànic amb més de 100 anys d’antiguitat. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 3: PAMPLONA / ESTELLA / PUENTE LA REINA

Esmorzar i sortida cap a Pamplona. Amb guia local coneixerem la capital de Navarra, els famosos carrers de “l’encierro” i els seus llocs més emblemàtics: la Plaça del Castell, el Passeig Sarasate, la Plaça de l’Ajuntament i la Catedral de Santa Maria La Real, d’estil gòtic i façana neoclàssica. Dinar a l’hotel o en restaurant. A la tarda, sortida cap a Estella (Lizarra, en basc) per realitzar una visita amb guia local a aquest important punt de el Camí de Santiago. Compta amb un extens patrimoni monumental, com l’església de Sant Pere de la Rúa, la de Sant Miquel, la del Sant Sepulcre o el Palau dels Reis de Navarra. Seguim cap al Puente la Reina, lloc on s’uneixen el Camí Francès i de Jaca per arribar a Santiago, i on es guardaven imatges de Sants per a la devoció dels pelegrins. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 4: SAINT JEAN PIED DE PORT / RONCESVALLES*

Al matí coneixerem Saint Jean Pied de Port, un poble emmurallat considerat l’inici del Camí Francès de Santiago. La seva porta d’entrada més famosa és la de Sant Jacques. Continuarem fins a Roncesvalles. Dinar en restaurant. A la tarda visitarem Roncesvalles amb guia local. Coneixerem el conjunt monumental destacant la Col·legiata de Santa Maria i la capella de Sant Agustí on es troba el sepulcre de Rei Sancho (s.VII). L’edifici més antic és la capella de Sant Esperit o Sitja de Carlemany. Al costat d’ella s’aixeca l’Església de Sant Jaume o dels pelegrins, d’estil gòtic primitiu. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

*Possibilitat de dia lliure en règim de mitja pensió a l’hotel.

 

DIA 5: ARTAJONA

Esmorzar i matí lliure, amb dinar a l’hotel. Possibilitat de fer una excursió opcional al “Petit Train de la Rhune”. A la tarda sortida cap a Artajona, una de les deu Meravelles de Navarra. Visitarem el majestuós Cerco de Artajona (entrada inclosa i visita guiada), la fortificació popular medieval més important de la Zona Mitja de Navarra (1085). Un impressionant llenç esquitxat de torrasses “pretenen guardar” la magnitud de l’Església-fortalesa Sant Sadurní, declarada Monument Històric Artístic. Aquí es presumeix de ser l’únic lloc al món on les campanes es mouen a l’inrevés. Passarem pels Portals de Remagua i de Sant Miquel, eix nord-sud que divideix la vila en dos. Destaquen les seves façanes blasonades, palaus del segle XVIII i casalots, on es respira un ambient medieval. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 6: NAVARRA / POBLACIÓ D’ORIGEN

Esmorzar a l’hotel o pícnic, segons horaris. Trasllat fins a Pamplona per agafar el tren fins a la destinació d’origen. Dinar per compte del client. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

**L’ordre de les excursions podrà ser modificat sense afectar al seu contingut.

 

PREU A PARTIR DE 644€

 


***Supl. Sortida Girona: 20€ aprox. / Supl. Individual: 210€
 

 

Inclou

 • 5 Nits d’Hotel 4* a Navarra
 • Transport en tren anada i tornada a Pamplona
 • Transport en autocar des de Pamplona
 • Règim alimentari segons itinerari
 • Aigua i vi inclosos
 • Dinar en restaurant al Pirineu Navarrès
 • Dinar en restaurant a la zona Saint Jean Pied de Port / Roncesvalles
 • Guia local a Pamplona
 • Guia local a Estella
 • Entrada al Parc Natural del Señorío de Bertiz
 • Entrada a les Cuevas d’Urdax
 • Entrada a la Cueva de las Brujas a Zugarramurdi
 • Entrada i visita guiada al Cerco de Artajona
 • Guia acompanyant al destí
 • Assegurança de viatge

 

No inclou

 • Assegurança de cancel·lació
 • Guies locals, entrades i taxes turístiques no especificades anteriorment.
EL TEU PREU

  Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
   

  ×