País Basc en tren

Amb aquest viatge tindrem l’oportunitat de conèixer Euskadi al complet en 6 dies! Farem visites guiades pels pobles amb més encant del País Basc, ens divertirem amb activitats culturals i d’oci, i per descomptat, no marxarem sense degustar els típics “pintxos”.

 

ITINERARI

 

DIA 1: POBLACIÓ D’ORIGEN / PAÍS BASC

Sortida a l’hora indicada des de la terminal per agafar el tren fins a Vitòria. Dinar per compte del client. Trasllat fins a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 2: VITÒRIA / VERGARA /SANTUARI D’ARÁNTZANZU

Esmorzar. Al matí visitarem Vitòria amb guia local. Començarem a la plaça de la Verge Blanca, on coneixerem l’Església gòtica i renaixentista de Sant Miquel; continuarem fins a la plaça de Machete, podrem visitar l’església de Sant Vicente i el palau de Villasuso. Al barri antic podrem conèixer diverses cases senyorials com el Palau de Montehermoso i palaus renaixentistes com la Casa del Cordón, Escoriaza- Esquibel o el Portalón. També veurem la Muralla medieval que envoltava l’antiga Vila. Dinar per compte del client. A la tarda farem una visita a Vergara amb guia local. El seu casc històric està declarat Conjunt Monumental des del 2003. Coneixerem la plaça de Sant Martí, l’ajuntament porticat, la casa Jáuregui, la casa Eizagirre i parròquia de Sant Pere de Ariznoakoa. Finalitzarem la tarda amb una visita guiada al Santuari d’Arantzanzú (entrada inclosa) on es venera a la patrona de Guipúscoa. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 3: BILBAO / GETXO / PORTUGALETE*

Esmorzar. Sortida per conèixer Bilbao, on visitarem amb guia local, el casc antic, denominat els “Set Carrers“. Els carrers estan plens d’edificis blasonats que demostren el seu passat nobiliari. Destaca el Museu Guggenheim (entrada opcional), obra de Frank O. Gehry. Temps lliure per passejar per l’entramat de carrerons i poder degustar els coneguts pintxos bilbaïns. Dinar en restaurant. A la tarda visitarem Getxo, que posseeix un ric patrimoni històric i una important activitat cultural i artística. Travessarem fins a Portugalete, contemplant així el seu pont penjant, Patrimoni de la Humanitat, únic al món per les seves especials característiques constructives. Del patrimoni de Portugalete destacarem la basílica de Santa Maria, la Torre Salazar o el convent de Santa Clara. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

*Possibilitat de dia lliure en règim de mitja pensió a l’hotel.

 

DIA 4: SANT SEBASTIÀ / ZARAUTZ

Esmorzar. Al matí visitarem Sant Sebastià, acompanyats de guia local. La guia ens mostrarà els llocs més interessants del centre de la ciutat i la part vella. Podrem admirar la Badia i la Platja de la Concha, el port, el casc antic amb l’església de Sant Vicente, la catedral, el mercat la Bretxa, el Boulevard i l’auditori Kursaal, dissenyat per Rafael Moneo, edifici conegut popularment com “Els cubs de Moneo“. Finalitzarem a la zona antiga on trobarem un gran nombre de tavernes típiques on, qui ho desitgi, podrà gaudir dels famosos “pintxos”. Dinar en restaurant a Sant Sebastià. A la tarda ens traslladarem a la localitat de Zarautz, on destaca la seva platja, el Palau de Narros, l’Església de Santa Maria la Real i el Convent de Sant Francesc. La ciutat és molt coneguda també pel Restaurant de l’Arguiñano. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: GERNIKA / DURANGO / SANTUARI D’ ESTÍBALIZ

Esmorzar i seguidament sortida cap a Gernika per fer una visita amb guia local. El seu monument més representatiu és la Casa de Juntes (entrada inclosa), sota el roure conegut com l’Arbre de Gernika. Continuarem fins a Durango, on farem un recorregut pel seu nucli antic que ens aproparà a la Lariz Torre, la basílica de Santa Maria de Uríbarri, l’església i l’arc de Santa Anna, l’entranyable església de Sant Pere de Tabira, l’ídol de Mikeldi o la Creu de Kurutziaga. Dinar per compte del client. A la tarda visita al Santuari d’Estíbaliz (entrada inclosa), una de les construccions més representatives de l’Edat Mitjana a Euskadi. S’hi venera la Mare de Déu d’Estíbaliz, patrona d’Àlaba, en una talla de segle XII. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 6: PAÍS BASC / POBLACIÓ D’ORIGEN

Esmorzar a l’hotel o pícnic, segons horaris. A l’hora indicada, trasllat fins a l’estació de tren de Vitòria per agafar el tren fins a la destinació d’origen. Dinar per compte del client. Fi dels nostres serveis.

 

**L’ordre de les excursions podrà ser modificat sense afectar al seu contingut.

 

PREU A PARTIR DE 665€

 


***Supl. Sortida Girona: 20€ aprox. / Supl. Individual: 250€
 

 

Inclou

 • 5 Nits d’Hotel 4* al País Basc
 • Transport en tren anada i tornada a Vitòria
 • Transport en autocar des de Vitòria
 • Règim alimentari segons itinerari
 • Aigua i vi inclosos
 • Dinar en restaurant a Sant Sebastià
 • Dinar en restaurant a Bilbao
 • Guia local a Vitòria
 • Guia local a Vergara
 • Guia local a San Sebastián
 • Guia local a Gernika
 • Entrada al santuari d’Arántzazu
 • Entrada al santuari d’Estíbaliz
 • Guia acompanyant des de Vitòria
 • Assegurança de viatge

 

No inclou

 • Assegurança de cancel·lació
 • Guies locals, entrades i taxes turístiques no especificades anteriorment.
EL TEU PREU

  Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
   

  ×