Porto i nord de Portugal

Amb aquest viatge descobrirem les ciutats i els pobles amb més encant del nord de Portugal. Amb un itinerari de 6 dies i 5 nits, gaudirem de la bellesa i la màgia que desprenen aquests racons portuguesos i ho combinarem amb visites culturals i panoràmiques paisatgístiques!

 

ITINERARI

 

DIA 1: POBLACIÓ D’ORIGEN / NORD DE PORTUGAL

Sortida a l’hora indicada des de la terminal per agafar l’AVE fins a Madrid. Trasllat fins al punt de trobada on farem el canvi d’autocar que ens portarà a la destinació. Dinar per compte de client. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 2: PORTO

Esmorzar. Al matí farem una visita panoràmica amb guia local a la ciutat de Porto. Passarem per davant de la Catedral, la Plaça da Batalha, l’Avinguda dels Aliats on hi ha l’Ajuntament i pujarem pel Barri de la Cordoaria. Visita a peu per la Plaça Gomez Teixeira, amb l’Església de la Mare de Déu del Carme i dels Carmelites, i la Torre dels Clergues. En bus, baixarem pel carrer de la Restauració fins arribar al Barri de Ribeira. Recorrem la riba del Riu Douro, contemplant les seves típiques cases. Dinar en restaurant a Porto. A la tarda, farem un passeig en vaixell pel Riu DouroCreuer Das Sis Pontes“. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 3: AMARANTE / PENAFIEL / SANTA MARIA DE FEIRA

Esmorzar. Al matí sortida cap a Amarante, una població que va començar a adquirir importància i visibilitat després de l’arribada de Sant Gonzalo, qui es va establir aquí després de la seva peregrinació per Roma i Jerusalem. Destaca el Pont, l’Església i el Convent de Sant Gonzalo. A continuació visitarem Penafiel per conèixer el Santuari do Sameiro i el Museu Municipal de Penafiel (entrada inclosa). Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda, sortida cap a Santa Maria de Feira on coneixerem el seu imponent Castell (entrada inclosa). Santa Maria da Feira compta, a més, amb molts altres atractius culturals i especialment naturals que val la pena conèixer, com esglésies i museus, el Visionarium o el Castro de Romariz. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 4: BRAGA / BARCELOS / GUIMARÃES*

Esmorzar. Sortida per visitar Braga amb guia local i aprofitarem per recórrer el seu casc antic on en destaca la Catedral, els Jardins de Santa Bàrbara, la Torre de l’Homenatge de l’antic castell i la Plaça de la República. Pujarem al conegut ascensor urbà i podrem accedir al Santuari de Bom Jesús. Continuació fins Barcelos. Aquí, coneixerem l’Església barroca do Bom Jesus da Cruz, el Museu Arqueològic, les ruïnes de l’antic palau dels Ducs de Bragança, l’Església de Nossa Senhora do Terço i l’Església romànic-gòtica de Santa Maria de Barcelos. Dinar en restaurant. A la tarda, visita a Guimarães, amb guia local. Destaca el seu Castell, la Capella de Sant Miquel, el Paço dos Ducs de Bragança (entrada inclosa), el Passeig de Sant Jaume i l’Església de la Mare de Déu da Oliveira. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

*Possibilitat de dia lliure en règim de mitja pensió a l’hotel.

 

DIA 5: AVEIRO / OVAR

Esmorzar. Al matí visita d’Aveiro, coneguda com la “Venècia de Portugal” pels canals que solquen la ciutat antiga. El Barri de “Beira Mar”, alberga l’essència de la història de la ciutat, velles cases entre carrerons i canals. A la ria es poden contemplar els moliceiros, les embarcacions típiques que recorren aquests canals des de fa segles. Opcionalment es podrà realitzar un passeig amb vaixell moliceiros pels canals i degustar “ovos mols”. Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda ens quedarem a Ovar, considerada la “Ciutat de les Rajoles“. Tindrem temps lliure per passejar i fer les últimes compres. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 6. NORD DE PORTUGAL / POBLACIÓ D’ORIGEN

Esmorzar a l’hotel o pícnic, segons horaris. Sortida a primera hora del matí (horari aproximat de sortida 4:30h) per iniciar el viatge de tornada. Breus parades en ruta fins arribar al punt de trobada. Dinar per compte de client. Trasllat fins a Atocha per agafar l’AVE fins al municipi d’origen. Fi dels nostres serveis.

**L’ordre de les excursions podrà ser modificat sense afectar al seu contingut.

 

PREU A PARTIR DE 585€

 


***Supl. Sortida Girona: 20€ aprox. / Supl. Individual: 180€
 

 

Inclou

 • 5 Nits d’Hotel 3/4* al Nord de Portugal
 • Transport en tren anada i tornada a Madrid
 • Transport en autocar des de Madrid
 • Règim alimentari segons itinerari
 • Aigua i vi inclosos
 • Dinar en restaurant a Porto
 • Dinar en restaurant a la zona Barcelos / Guimarães
 • Guia local a Porto
 • Creuer das Seis Pontes a Porto
 • Entrada al Museu Municipal de Penafiel
 • Entrada al Castell de Santa Maria da Feira
 • Guia acompanyant des de Madrid
 • Assegurança de viatge

 

No inclou

 • Assegurança de cancel·lació
 • Guies locals, entrades i taxes turístiques no especificades anteriorment.

 

 

EL TEU PREU

  Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
   

  ×