Activitats de muntanya a Núria

Amb aquestes colònies coneixerem l’alta muntanya, descobrirem les tècniques i els recursos per moure’ns per l’entorn amb seguretat i experimentarem les sensacions dels alpinistes. Ens allotjarem a un alberg de la vall Núria, situat al cor dels Pirineus orientals amb unes vistes increïbles.

 

L’alberg disposa de:

  • Fins a 169 places
  • Sala amb TV, sales polivalents, biblioteca, ludoteca, cartoteca i sala de jocs.
  • Instal·lacions equipades per a persones de mobilitat reduïda
  • Servei de menjador i cafeteria

 

Proposta de programa

 

DIA 1: ESCOLA / NÚRIA

Sortida de la nostra escola a primera hora del matí. Arribada a l’Alberg de Núria, benvinguda i presentació dels monitors. Recepció a les estacions de Ribes de Freser, Queralbs o la Vall de Núria (a escollir). Dinar a l’alberg. A la tarda, activitat lúdica de descoberta de l’entorn natural de Núria. Sopar a l’alberg i joc de nit.

 

DIA 2: NÚRIA

Esmorzar. Durant el matí, pràctica d’escalada i taller de construcció de refugis. Dinar a l’alberg. A la tarda, farem una excursió paisatgística per la Vall de Núria i l’alta muntanya pirinenca, tot centrant-nos amb la flora i la fauna salvatge. Sopar a l’alberg i festa de cloenda.

 

DIA 3: NÚRIA / ESCOLA

Esmorzar. Introducció a la cartografia i cursa d’orientació per l’entorn de l’alberg en un circuit permanent de balises. Dinar a l’alberg. A l’hora acordada, sortida cap a la nostra escola. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de programa és pot modificar i adaptar a cada grup escolar.

**Transport opcional.

 

PREU A PARTIR DE: 122€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×