Cala Canyelles: Lloret de Mar

Amb aquests viatge gaudirem d’un programa esportiu i nàutic en plena Costa Brava! Viurem una experiència inoblidable de descoberta del litoral, de jocs trepidants i d’aventures marines. Farem estada a la casa de colònies Cala Canyelles, un centre esportiu i nàutic situat molt a prop de la cala Canyelles, al municipi de Lloret de Mar.

 

La casa disposa de:

  • Fins a 280 places
  • Sales de jocs, vestuaris, bar i restaurant amb amplis menjadors per a grups, 30 habitacions amb bany complet i 12 habitacions amb bany col·lectiu
  • 4 pistes de tennis de terra batuda, 3 pistes de pàdel tennis, una pista poliesportiva de gesta artificial, un gimnàs apte per la gimnasia esportiva, rocòdroms, frontó i 2 piscines
  • Per a activitats nàutiques, es disposa d’esquís nàutics, esquís-bus, caiacs, patins, una barca ràpida de passeig, raqueros de vela, barques de salvament i un centre d’immersió amb dues barques

 

Dinàmiques

Durant les colònies, seguirem un programa replet d’activitats esportives, a les instal·lacions del centre esportiu, i activitats nàutiques, a la Cala Canyelles. Les activitats s’adaptaran en funció de la meteorologia i l’estat del mar.

 

Descripció de les activitats

Esquí nàutic: Els més petits s’inicien amb la planxa, a la que pugen de peu i la barca els arrossega a una velocitat moderada. Per als més grans, el primer contacte es fa amb “barra”, per tal de tenir les primeres sensacions de lliscament sobre l’aigua i familiarització amb la posició i l’equilibri. Un cop assolida aquesta modalitat es passa a la “corda”.

Esquí-bus: L’esport consisteix en donar una volta a sobre d’un flotador allargat que s’arrossega amb una barca. Té capacitat per a 8 persones.

Piragua: Amb aquest esport es desenvolupa l’equilibri i la coordinació de moviments entre els companys fent servir els rems. Piragües de 2-3 places.

Patins: Activitat purament lúdica, on es treballa la relació dels nens, sense exigències de nivell. Capacitat de 4 a 8 nens per pati.

Jocs platja: A la platja es poden realitzar activitats com voleibol i bàdminton.

Snorkel: Activitat per descobrir el fons marí de la Costa Brava acompanyats de monitors especialitzats. Els alumnes s’equiparan amb tub, màscara, aletes i neoprè si cal.

Bateig d’immersió: Iniciació a la immersió a la piscina. Consta de dues parts: la primera amb aletes, màscares i tub, desprès d’una classe teòrica. La segona part amb aletes, jacket, regulador i ampolles; es fa un recorregut pel fons de la piscina acompanyats dels instructors de busseig.

Passeig en barca: Recorregut pel litoral més pròxim a Canyelles i descobriment de les Cales i platges més boniques de la Costa Brava en barca. Possibilitat de bany a les aigües cristal·lines i clares. Capacitat per a 16 persones.

Pistes de tennis i pàdel: Introducció a aquests esports de raqueta a les instal·lacions del centre.

Piscina: A més d’avaluar el nivell de natació dels grups, es realitzen activitats dins de l’aigua, jocs, iniciació al water polo, salvament i socorrisme.

Rocòdrom: Pràctica esportiva als rocòdroms del centre, dotats de diverses vies de diferents dificultats. Les instal·lacions són de total seguretat, equipades amb material com anclatges d’alta resistència, arnesos, cordes, gri-gri i mosquetons; a més de monitors preparats.

Poliesportiva: A la pista de gespa artificial es poden practicar diferents esports com ara: futbol sala, bàsquet, voleibol o frontó.

 

PREU PER ALUMNE A PARTIR DE:

Colònies 3 dies: 156€

Colònies 4 dies: 201€

Colònies 5 dies: 260€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×