L’Edat Mitjana al Paratge Natural de Poblet

Amb aquestes colònies ens endinsarem en l’època feudal, entendrem el sistema de jerarquia social que hi havia i les formes de vida, a través de visites culturals al patrimoni de la zona i d’activitats molt interessants. Ens allotjarem a un alberg de l’Espluga de Francolí, situat enmig del Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet, a la Conca de Barberà.

 

L’alberg disposa de:

  • Fins a 196 places
  • Sala amb TV, biblioteca, sala de jocs, 4 sales de taller, piscina, jardí amb perímetre delimitat i camp de futbol.
  • Instal·lacions equipades per a persones de mobilitat reduïda
  • Servei de menjador, jocs de taula, ping-pong, equip amb música amb CD i WI-FI.

 

Proposta de programa

 

DIA 1: ESCOLA / ESPLUGA DE FRANCOLÍ / MONTBLANC / ESPLUGA DE FRANCOLÍ

Sortida de la nostra escola a primera hora del matí. Arribada a l’Alberg de l’Espluga de Francolí, benvinguda i presentació dels monitors. Durant el matí, visita cultural del municipi de Montblanc, una de les viles més importants de la Catalunya de l’Edat Mitjana. Tornada a l’alberg i dinar. A la tarda, taller medieval on muntarem la maqueta d’un castell i fabricarem un escut. Sopar i joc de nit.

 

DIA 2: ESPLUGA DE FRANCOLÍ

Esmorzar. Al matí farem un taller sobre la vida de pagès, on manipularem eines de camp i elaborarem un cistell de vímet. Dinar a l’alberg. Durant la tarda, divertida gimcana medieval per arribar a ser un bon cavaller. Sopar i joc de nit “Judici a una bruixa”.

 

DIA 3: ESPLUGA DE FRANCOLÍ / POBLET /ESPLUGA DE FRANCOLÍ / ESCOLA

Esmorzar. Visita al Monestir de Poblet, declarat Patrimoni de la Humanitat, per conèixer la seva arquitectura i la història dels monjos del monestir. Dinar a l’alberg. A l’hora acordada, sortida cap a la nostra escola. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de programa és pot modificar i adaptar a cada grup escolar. **Transport opcional. ***Opció de fer les activitats en anglès.

 

Preu a partir de: 112€/alumne

 

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×