L’entorn marí al Delta de l’Ebre

Amb aquestes colònies coneixerem el fons marí a l’hemidelta nord del Delta de l’Ebre, a través d’activitats organitzades pel centre d’Educació Ambiental. Ens allotjarem a un alberg de Deltebre, situat al centre del delta i molt a prop del Parc Natural del Delta de l’Ebre.

 

L’alberg disposa de:

  • Fins a 123 places
  • Sala d’estar amb TV, biblioteca, sala de jocs, terrassa, instal·lacions esportives i zona de pícnic a l’exterior
  • Instal·lacions equipades per a persones de mobilitat reduïda
  • Servei de menjador, lloguer de bicicletes, WI-FI, botiga de records, jocs de taula, pilotes i ping-pong

 

Proposta de programa

 

DIA 1: ESCOLA / DELTEBRE / PORT PESQUER / DELTEBRE

Sortida de la nostra escola a primera hora del matí. Arribada a l’Alberg de Deltebre, benvinguda i presentació dels monitors. Visita al port pesquer i la llotja (a l’Ametlla de Mar, l’Ampolla o Sant Carles de la Ràpita) per aprendre les característiques principals d’un port, dels vaixells i el funcionament de la llotja. Durant la tarda, activitat relacionada amb els peixos i les arts de pesca. Tornada a l’Alberg i sopar. A la nit, jocs de ciència.

 

DIA 2: DELTEBRE / RIUMAR / DELTEBRE

Esmorzar. Excursió en bicicleta fins la platja de Riumar. Durant el mati recollirem restes d’organismes marins i els classificarem. Dinar. A la tarda farem el taller “Plàstics 0”, una campanya del Parc Natural del Delta de l’Ebre per conscienciar-nos sobre les deixalles als espais naturals. Tornada a Deltebre, sopar a l’alberg i festa de cloenda.

 

DIA 3: DELTEBRE / ESCOLA

Esmorzar. Visita al port del Fangar i pràctica de snorkel per conèixer el fons marí i veure les muscleres. Dinar a l’alberg. A l’hora acordada, sortida cap a la nostra escola. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de programa es pot modificar i adaptar a cada grup escolar. **Transport opcional.

 

PREU A PARTIR DE: 108€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×