Viure amb energies renovables

Amb aquestes colònies reflexionarem sobre els hàbits de consum energètic i coneixerem les fonts d’energies renovables i el seu ús, tot aprofitant la llum i la calor del sol. Ens allotjarem a un alberg de Cabrera de Mar, un encantador edifici noucentista situat entre Vilassar de Mar i Argentona.

 

L’alberg disposa de:

  • Fins a 167 places
  • Sala amb TV i DVD, sales per a tallers i camp de bàsquet
  • Instal·lacions equipades per a persones de mobilitat reduïda
  • Servei de menjador, lloguer de tovalloles, jocs de taula, ping-pong, i WI-FI

 

Proposta de programa

 

DIA 1: ESCOLA / CABRERA DE MAR

Sortida de la nostra escola a primera hora del matí. Arribada a l’Alberg de Cabrera de Mar, benvinguda i presentació dels monitors. Durant el mati, xerrada i debat sobre les energies renovables i l’estalvi energètic. Dinar a l’alberg. A la tarda, taller sobre l’eficiència energètica. Sopar a l’Alberg i joc de nit.

 

DIA 2: CABRERA DE MAR

Esmorzar. Al matí farem un taller de cuina solar, on cuinarem i menjarem aliments fets amb energia solar. A continuació, activitat dinàmica sobre l’energia solar tèrmica on escalfarem l’aigua amb l’ajuda d’equips solars tèrmics. Per la tarda ens convertirem en auditors i estudiarem el consum elèctric de l’alberg per aportar propostes d’estalvi. Sopar a l’alberg i festa de cloenda.

 

DIA 3: CABRERA DE MAR / ESCOLA

Esmorzar. Taller d’energia solar fotovoltaica on muntarem maquetes de cases que funcionen només amb l’energia del sol. Dinar a l’alberg. A l’hora acordada, sortida cap a la nostra escola. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de programa és pot modificar i adaptar a cada grup escolar. **Transport opcional.

 

Preu a partir de: 123€/alumne

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×