Andalusia en AVE

Amb aquest viatge descobrirem grans ciutats del sud d’Espanya. Visitarem els principals nodes turístics i passejarem pels carrers més emblemàtics. Coneixerem els millors racons d’Andalusia gaudint del seu entorn privilegiat.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESTACIÓ AVE / SEVILLA

Presentació a l’estació per sortir en el tren AVE  en direcció Sevilla. Arribada, trasllat a l’hotel en bus i distribució d’habitacions. Seguidament, anirem al centre de Sevilla en bus i deixarem tarda lliure per fer una visita peatonal a la ciutat. Baixant per la Plaça Espanya es veuen els pavellons del 29, la Torre del Oro separada de la resta de la muralla que deu el seu nom al seu primitiu recobriment de rajoles daurades. Destaca el Barri de Sta Cruz i el Barri jueu. A l’hora acordada, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament

 

DIA 2: SEVILLA

Esmorzar i sortida amb autocar i guia local per visitar la Catedral i la Giralda. La Catedral de Sevilla és la catedral gòtica cristiana més gran del món, declarada Patrimoni de la Humanitat i la Giralda, malgrat la seva autonomia, exerceix la funció de torre i de campanar de la catedral de Sevilla. Per la tarda, farem un creuer pel Guadalquivir. A l’hora acordada, retorn a l’hotel en bus. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: SEVILLA / CADIZ 

Esmorzar i sortida en bus cap a Cádiz. Arribada i trasllat a l’hotel. Distribució d’habitacions i dia lliure a Cádiz on destaca el seu Passeig Marítim, molt semblat al Malecón de l’Habana, la catedral, la Plaça St Joan de Deu. Destaca també el barri del Pópulo, situat a l’entrada del casc antic, entre l’ajuntament i la catedral. És el veritable centre medieval de la ciutat (s.XII).

Sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 4: CADIZ / GRANADA

Esmorzar i sortida en bus cap a Granada. Arribada i visita a  l’Alhambra amb guia local. L’Alhambra és una ciutat envoltada per una gran muralla, amb els seus edificis, carrers, places i jardins. Veurem tots els espais visitables: Alcazaba, Palaus Nazaríes i Generalife. A més podrem  visitar el Palau de Carlos V, el museu de l’Alhambra i el bany de la Mezquita. La visita dura unes 3h 30’. Temps lliure per dinar i per la tarda, farem visita lliure al centre de Granada on destaca la Catedral, la Capilla Real, el Monestir de St Jerónimo, l’alcaiceria, l’antic mercat de seda i la plaça Bib-Rambla. Sopar en restaurant i allotjament

 

DIA 5:  GRANADA / MALAGA / ESTACIÓ AVE

Esmorzar i sortida en bus cap a Málaga. Visita lliure al centre de la ciutat. Possibilitat d’entrar a la casa museu Picasso, situada al centre de Málaga. Dinar lliure i sortida cap a l’estació d’AVE Maria Zambrano. Arribada a l’Estació d’AVE d’origen i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 480€

 

El preu inclou:

 • AVE anada i tornada
 • Autocar durant tot el viatge màxim confort
 • Hotels 3* a Sevilla, Granada i Puerto de Sta Maria en règim de mitja pensió
 • Visita amb guia local a la Catedral i la Giralda de Sevilla (entrada inclosa)
 • Visita amb guia local a l’Alhambra (entrada inclosa)
 • Creuer pel Guadalquivir
 • Assegurança de viatge
 • Gratuïtats pels professors acompanyants
EL TEU PREU

  Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
   

  ×