Andalusia en avió

Amb aquest viatge descobrirem les ciutats més emblemàtiques d’Andalusia. Farem interessants visites culturals, ens endinsarem en les places i els carrers més encantadors, gaudirem d’un passeig en creuer i assaborirem la gastronomia que ens ofereix el sud d’Espanya.

 

ITINERARI

 

DIA 1: AEROPORT / SEVILLA / PARC NACIONAL DE DOÑANA / SEVILLA

Presentació a l’aeroport i sortida cap a Sevilla a l’hora acordada en vol de línia regular. Arribada a Sevilla i trasllat a l’hotel. Trobada amb la guia local per fer visita del centre ciutat amb entrada a la Catedral i la Giralda. Temps lliure per dinar i sortida cap al Parque Nacional de Doñana per fer visita en jeeps 4×4 i guies locals. Visita al Rocío i a la zona nord del parc. Després de la visita, tornada cap a Sevilla. Sopar i allotjament. 

 

DIA 2: SEVILLA / CÁDIZ / SEVILLA

Esmorzar i sortida en bus per visitar Cádiz. Arribada i visita guiada de la ciutat on destaca la Plaza las Flores, la Catedral, el Mercat, El Teatre Romà…. Temps lliure per dinar i a mitja tarda, retorn cap a Sevilla per fer un creuer pel riu Guadalquivir tot contemplant monuments emblemàtics de la ciutat. Resta de la tarda lliure a Sevilla. Sopar i allotjament. *Opció d’assisitir a un Tablao per veure un espectacle de ball andalús. 

 

DIA 3: SEVILLA / CÓRDOBA / GRANADA

Esmorzar i sortida en bus cap a Córdoba. Trobada amb la guia i visita de la Mezquita-Catedral, el monument més representatiu de Córdoba. Seguirem pels carrers blancs del barri jueu per visitar la Sinagoga. Temps lliure per dinar i visita lliure al centre de Córdoba on destaca la Plaza de la Corredera, la única plaça major de tot Andalusia. A mitja tarda, anirem cap a Granada. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: GRANADA

Esmorzar, sortida en bus fins a l’Alhambra i trobada amb la guia. Visita a l’Alhambra, una ciutat envoltada per una gran muralla, amb els seus edificis, carrers, places i jardins. Veurem tots els espais visitables: Alcazaba, Palaus Nazaríes i Generalife. Sortida en bus cap al centre de la ciutat. Temps lliure per dinar i a la tarda, farem visita al centre de Granada on destaca la Catedral, la Capilla Real, el Monestir de St Jerónimo, l’alcaiceria, l’antic mercat de seda i la plaça Bib-Rambla. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: GRANADA / MÁLAGA/ AEROPORT

Esmorzar i sortida en bus cap a Málaga. Visita lliure al centre de la ciutat i visita guiada al Museu Picasso, situat al centre de Málaga. Acabada la visita, temps lliure per dinar. A l’hora acordada, sortida cap a l’aeroport de Màlaga i sortida en vol regular. Arribada a l’aeroport d’origen i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 500€

 

El preu inclou:

 • Bitllets d’avió anada i tornada de la cia Vueling
 • Autocar pels trasllats indicats al programa
 • Estada de 2 nits en hotel a Sevilla en règim de mitja pensió
 • Estada de 2 nits en hotel a Granada en règim de mitja pensió
 • Visites especificades a l’itinerari
 • Assegurança de viatge
 • Gratuïtats pels professors acompanyants

 

EL TEU PREU

  Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
   

  ×