Andorra i voltants

Amb aquest viatge farem un itinerari inigualable per Andorra i els bonics pobles que la rodegen. Visitarem espais culturals, gaudirem d’un paisatge privilegiat, farem excursions i ens divertirem d’aventura en parcs temàtics!

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / ANDORRA

Sortida de l’escola en autocar. Arribada a Andorra i trasllat a l’hotel 3*. Repartiment d’habitacions i dinar. Per la tarda anirem a fer una excursió per la Vall amb BTT. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 2: ANDORRA /ODELLÓ / LLÍVIA / PUIGCERDÀ / ANDORRA

Esmorzar i sortida cap a Odelló per visitar el forn solar, un centre francès que investiga la energia solar. És un dels forns solars més grans del món, capaç d’obtenir temperatures de mes de 3.000º en molt poc temps. Seguirem fins a Llívia, població gironina dins del territori francès. Continuació fins a Puigcerdà, dinar en un restaurant i per la tarda visita a una hípica de la zona per fer una passejada a cavall. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 3: ANDORRA/ NATURLANDIA/ ANDORRA

Esmorzar i sortida fins el parc Naturlàndia. Estada tot el dia al Parc per gaudir entre d’altres activitats del Tobotronc, el tobogán de natura més llarg del món, amb 5,3 qms de recorregut. Dinar al parc i visita al Parc d’animals. Per la tarda, trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: ANDORRA/ ESCOLA

Esmorzar, matí lliure per compres al centre d’Andorra la Vella. Dinar i per la tarda, sortida cap a la nostra escola. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 390€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×