Aventura a les Ries Baixes

Amb aquest viatge descobrirem Galícia a través d’un itinerari molt dinàmic i divertit. Visitarem els principals espais culturals, farem excursions paisatgístiques a peu o en creuer i gaudirem de la gastronomia de la zona.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / RIES BAIXES

Sortida de la nostra escola en autocar a primera hora del matí. Breus parades en ruta. Dinar lliure. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 2. ECOPARQUE DE AVENTURA DE MARÍN / PARQUE DE LA NATURALEZA DE COTORREDONDO
Esmorzar. Al matí gaudirem de les activitats que ens ofereix l’Ecoparc d’Aventura de Marín, un innovador parc de multiaventura amb 6 circuits suspesos a diferents altures i dotats amb un nombre variable de jocs de diversa dificultat. Més de 70 jocs i tirolines amb 120m de longitud suspeses a 15m. Dinar pícnic. A la tarda realitzarem una ruta de senderisme pel Parque de la Naturaleza de Cotorredondo, envoltant al famós Llac de Castiñeiras, que compta amb camins perfectament definits, fonts i parcs infantils. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament

 

DIA 3: PONTEVEDRA / O GROVE: CREUER PER LA RIA AROUSA

Esmorzar. Al matí visitarem la ciutat de Pontevedra. El seu Museu Provincial alberga importants col·leccions com: el tresor d’or, la cuina original de l’s.XVIII o les sales navals. Temps lliure per passejar pel seu cuidat casc històric. Dinar a l’hotel. A la tarda visitarem O Grove i el Museo de la Salazón (entrada inclosa). Pujarem a bord d’un vaixell (entrada inclosa) que ens portarà per les aigües calmes de la Ria d’Arousa, on ens explicaran el cultiu dels musclos i el seu sistema de producció. Degustarem musclos al vapor acompanyats amb refrescos, a bord. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 4: SANTA TECLA: ORIENTACIÓ / RAFTING RIU MIÑO
Esmorzar. Al matí, sortida cap a la població d’A Guarda per realitzar el nostre ascens a la Muntanya de Santa Tecla on podrem visitar un dels castros més ben conservats de Galícia. Continuarem fins Tui, on realitzarem una activitat d’orientació pel Monte Aloia. Dinar tipus picinic. A la tarda realitzarem ràfting al riu Miño. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 5: RIES BAIXES / ESCOLA

Esmorzar i sortida de l’hotel cap a la nostra població. Breus parades en ruta. Dinar lliure no inclòs. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 320€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×