Aventura a Navarra

Amb aquest viatge coneixerem Navarra d’una manera única! Ens divertirem amb la pràctica d’autèntics esports d’aventura en uns entorns naturals molt privilegiats.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / NAVARRA

Sortida de l’escola en bus a primera hora del matí. Breus parades en ruta. Dinar portat de casa. Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: BERTIZ ABENTURA PARK / RAFTING
Al matí gaudirem del Bertiz Abentura Park, espai de lleure que ofereix diferents activitats en plena natura: Circuits de cordes en alçada (arborisme) per a totes les edats. Dinar tipus pícnic. A la tarda realitzarem ràfting, el descens d’un tram d’aigües braves dels rius Errobi (Bidarrai) o Bidasoa (Bertiz) dirigit per un guia professional. Gaudirem dels ràpids, nedarem en corrents, saltarem gorgs… Sopar i allotjament.

 

DIA 3: COVES D’URDAX / CAIAC
Esmorzar. Al matí visitarem les famoses Coves d’Urdax, també com les Coves de Ikaburu, en formació des de fa diversos centenars de milers d’anys gràcies a l’erosió del riu Urtxume. Es troben amagades sota els verds prats de la Navarra cantàbrica, a la localitat pirinenca de Urdazubi/Urdax. Una visita guiada per les seves galeries ens permetrà descobrir un univers d’estalactites i estalagmites. Dinar tipus pícnic. A la tarda, farem el descens d’un tram d’aigües braves dels rius Errobi (Bidarrai) o Bidasoa (Bertiz) dins d’un caiac. Un guia professional ens ensenyarà les tècniques bàsiques per gaudir del riu. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: RUTA EN BTT / DESCENS DE CANONS
Esmorzar. Dedicarem el matí a fer una ruta en BTT. Podrem triar entre dos recorreguts possibles: Parc Natural de Bertiz o Via del Tren del Bidasoa. Retorn a l’alberg per dinar. A la tarda farem un descens de canons, activitat que consisteix en descendir petits barrancs o canons, tot vencent cascades utilitzant tècniques com el ràpel o en desgrimpades, i en llocs de gran atractiu paisatgístic. Retorn a l’alberg, sopar i allotjament.

 

DIA 5: NAVARRA / ESCOLA

Esmorzar i sortida cap a la nostra escola. Breus parades en ruta. Dinar lliure. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 400

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×