Aventura al Delta de L’Ebre

Amb aquest viatge descobrirem el meravellós paratge natural del Delta de l’Ebre. Visitarem el Parc Natural, ens divertirem amb la pràctica d’esports d’aventura i farem excursions per conèixer tots els racons d’aquest entorn privilegiat.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / DELTA DE L’EBRE / HOTEL

Sortida de la nostra escola i parada en ruta per esmorzar (lliure). Continuació del viatge fins arribar a Deltebre, on farem una ruta de BTT per descobrir la desembocadura del riu Ebre. Acabada l’activitat, anirem a l’hotel  3*. Repartiment de les habitacions i tarda lliure per gaudir de la piscina de l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: HOTEL / DELTA DE L’EBRE / AMPOSTA / HOTEL

Esmorzar. Durant el matí farem multiaventura amb: circuit de ponts tibetans a dos nivells, tirolines, escalada, pista de destresa, tir amb arc, rocòdrom i circuit de quads. Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda, farem un creuer pel Delta per veure la flora i fauna dels aiguamolls. Seguidament anirem fins Amposta on tindrem temps lliure per conèixer la ciutat. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 3: HOTEL / DELTA DE L’EBRE / HOTEL

Esmorzar. Durant aquest matí farem una gimcana aquàtica “humor groc”. Retorn a l’hotel, dinar i a la tarda anirem fins a l’Ampolla per fer l’activitat de vela lleugera. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 4: HOTEL / DELTA DE L’EBRE / HOTEL

Esmorzar i sortida per fer l’activitat de perxar, canoa i caiac per descobrir les diferències d’aquestes 3 embarcacions. Dinar pícnic i a la tarda, farem l’activitat de paintball. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: HOTEL / ESCOLA

Esmorzar i sortida per fer una activitat de caiac a la Illa de Gràcia tot navegant per l’Ebre. Dinar a l’hotel i a l’hora acordada, retorn cap a l’escola. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 345€/alumne

 

El preu inclou:

 • Allotjament a hotel 3* al Delta de l’Ebre en règim de pensió completa.
 • Modern autocar a disposició durant tot el viatge.
 • Habitacions múltiples
 • Excursions i activitats indicades al programa.
 • Professors gratuïts
 • Assegurança de viatge
EL TEU PREU

  Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
   

  ×