Aventura al Pirineu Aragonès

Amb aquest viatge gaudirem de les diverses activitats que ofereix Aragó! Ens divertirem amb la pràctica d’autèntics esports d’aventura, farem rutes de senderisme i visitarem interessants espais culturals que ens permetran descobrir i millorar els nostres coneixements d’aquesta destinació.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / PIRINEU ARAGONÈS

Sortida de la nostra escola en autocar a primera hora del matí en direcció al Pirineu Aragonès. Breus parades en ruta. Dinar portat de casa. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 2: CIRCUIT DE MULTIACTIVITAT / SENDERISME
Esmorzar. Al matí farem un circuit de multiactivitat amb escalada, ràpel i tirolina, que posaran a prova les nostres habilitats físiques i mentals. Dinar a l’hotel. A la tarda tindrem una ruta de senderisme de mitja jornada pel Camí de Sant Jaume o pel Parc Natural de San Juan de la Peña. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 3: HUESCA / JOC DE PISTES A JACA
Esmorzar. Al matí farem una visita a Osca amb guia local, capital de l’Alt Aragó i posseïdora d’un ric patrimoni mil·lenari que queda patent en els seus carrers, parcs i places del seu casc històric on destaquen monuments tan rellevants com la Catedral (entrada inclosa), d’estil gòtic, l’Església i els claustres romànics de Sant Pere el Vell (entrada inclosa); L’antic Palau dels Reis d’Aragó, avui Museu Provincial, la Casa de la Vila. Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda farem un Joc de pistes a Jaca que, de forma divertida, ens permetrà conèixer la ciutat. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 4: RAFTING / COVA DE LES GÜIXAS
Esmorzar. Al matí farem ràfting, que consisteix a baixar el riu en una barca pneumàtica i surfejar els diferents ràpids que ens trobem pel camí. Dinar tipus pícnic. A la tarda visitarem la Cova de la Güixas. L’origen d’aquestes cavitats la situen a l’última glaciació, la qual va donar pas a una etapa de desglaç amb la posada en circulació de grans masses d’aigua que van començar a formar aquestes grutes i que, a poc a poc, han configurat aquest espectacular escenari subterrani . Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 5: PIRINEU ARAGONÈS / ESCOLA

Esmorzar i sortida de l’hotel cap a la nostra població. Breus parades en ruta. Dinar lliure no inclòs. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 360€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×