Aventura als Pics d’Europa

Amb aquest viatge ens divertirem tot fent diversos esports d’aventura als Pics d’Europa. A més, farem visites culturals i coneixerem tots els racons de la zona!

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / CANGAS D’ONÍS

Sortida de la nostra escola en autocar a primera hora del matí. Breus parades en ruta. Dinar portat de casa. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 2: PICS D’EUROPA: SENDERISME / PAINTBALL
Esmorzar i sortida per realitzar una ruta de senderisme pel Parc Nacional de Picos de Europa. En aquesta excursió visitarem Covadonga i la Santa Cova, on es troba l’Ermita de La nostra Sra. De Covadonga. Farem un recorregut a peu per vorejar els Llacs Enol i Ercina, per conèixer l’hàbitat i l’ecosistema d’alta muntanya i l’economia tradicional d’aquesta zona. Dinar tipus pícnic. A la tarda, farem una competició de paintball. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 3: DESCENS EN CANOES / LLANES
Esmorzar. Comencem el dia amb el famós descens del riu Sella en canoes biplaces gaudint de l’aventura i la natura. El recorregut és d’uns 8 km. Les canoes són insubmergibles i molt estables, de manera que no es necessita experiència. Durant el descens, gaudirem de l’aventura amb els ràpids del riu i de la natura. Dinar tipus pícnic. A la tarda, farem una visita a la vila de Llanes per conèixer el seu casc antic, passejar pel seu port pesquer o bé gaudir d’alguna de les seves precioses platges. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: PARC AVENTURA / LLAGAR DE SIDRA / CANGAS D’ONÍS
Esmorzar. Sortida cap al parc d’aventura per a realitzar diferents activitats amb un complet circuit durant mitja jornada. Retorn a l’alberg per dinar. A la tarda, visitarem un llagar de sidra per veure com es fabrica aquesta singular beguda. De retorn a l’hotel, tindrem temps lliure a la localitat veïna de Cangas d’Onís, visitarem el Pont Romà, la Plaça del Mercat, etc. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 5: CANGAS D’ONÍS / ESCOLA

Esmorzar i sortida de l’hotel cap a la nostra població. Breus parades en ruta. Dinar lliure no inclòs. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 450€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×