Baix empordà: L’Estartit

Amb aquest viatge de fi de curs gaudirem d’uns dies al Baix Empordà. Coneixerem l’Estartit i el seu entorn més proper, fent activitats nàutiques i senderisme.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / L’ESTARTIT

Sortida de l’escola en direcció a l’Estartit. Arribada i trasllat a l’hotel***. Esmorzar (portat de casa). Distribució de les habitacions i temps lliure per anar a la platja. Dinar lliure (portat de casa). A la tarda farem l’activitat de caiac. El guia us ensenyarà abans de començar les nocions bàsiques necessàries per poder realitzar l’activitat, la qual es fa amb caiacs dobles. Acabada l’activitat, sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 2: L’ESTARTIT

Esmorzar i activitat de snorkel a la platja. La protecció que rep aquesta zona, i l’aigua dolça que arriba del riu Ter, que aporta molts nutrients, conviden a gran varietat d’animals, algues i plantes a establir-s’hi i reproduir-se. Les grans praderies de posidònia, fan d’aquest lloc, l’amagatall perfecte per a centenars d’espècies i les seves cries, les quals podem observar fàcilment des de la superfície, a poca profunditat. Dinar a l’hotel i a la tarda farem jocs de platja amb els monitors. Acabada l’activitat, sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 3: L’ESTARTIT / ESCOLA

Esmorzar. Sortirem de l’Estartit en vaixell per contemplar la Reserva Natural de les Illes Medes, navegar per sota dels espectaculars penya-segats que conformen el litoral del Parc Natural i conèixer al detall les seves impressionants formacions geològiques. Desembarcarem a Cala Pedrosa, un accés a terra d’aigües cristal·lines on farem un bany. Després, tornarem a l’Estartit, fent una ruta de senderisme a través d’un bosc típic de la costa mediterrània, on podrem descobrir amb el nostre guia la flora i la fauna que anem trobant al nostre pas. Dinar a l’hotel i a l’hora acordada, sortida cap a la nostra escola. Arribada a mitja tarda i fi dels nostres serveis.

 

Preu a partir de: 180€/alumne

 

El preu inclou:

 • Hotel *** a l’Estartit
 • Règim de pensió completa (des del sopar del primer dia al dinar de l’últim dia)
 • Habitacions múltiples (triples i quàdruples)
 • Totes les activitats amb monitors especificades al programa.
 • Assegurança de viatge
 • Gratuïtats pels professors.

 

NOTA: L’ordre de les activitats pot variar.

EL TEU PREU

  Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
   

  ×