Canàries: Las Palmas i Lanzarote

Amb aquest viatge tindrem l’oportunitat de descobrir alguns dels llocs més singulars de les Illes Canàries. Una ruta perfecta de 8 dies per enamorar-nos del paisatge canari, visitar els espais culturals més emblemàtics, relaxar-nos i divertir-nos en bona companyia.

 

ITINERARI

 

DIA 1: AEROPORT / LAS PALMAS

Presentació a l’aeroport 90 ‘abans de la sortida de l’avió. Facturació de l’equipatge i sortida en direcció a Las Palmas de Gran Canària. Arribada i trasllat a l’hotel. Temps lliure per dinar. A la tarda, visita guiada per la ciutat. Iniciarem el nostre recorregut a peu al casc històric, on veurem la Catedral, l’Ajuntament, el Palau Episcopal i el Teatre “Pérez Galdos”; continuarem amb el Museu de Colom i el mercat local. Després, admirarem les boniques vistes de la ciutat, el seu port esportiu i el tercer port més important de l’Atlàntic. Un cop al Parque Santa Catalina, temps lliure per a gaudir de la zona comercial. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: LAS PALMAS

Esmorzar i sortida en bus cap a la zona d’Arucas i Teror. Deixarem enrere Las Palmas per gaudir d’unes magnífiques vistes de l’Auditori Alfredo Kraus i d’una panoràmica de la ciutat. Continuarem fins a la localitat d’Arucas, el bressol del rom canari i la capital bananera de Gran Canària. A Arucas, farem una visita a peu per poder gaudir de les façanes de la sorprenent església neogòtica de Sant Joan Baptista i la fàbrica de rom Arehucas. Continuació fins a Teror, la capital religiosa i destinació de les peregrinacions de l’illa. Al arribar, veurem la Basílica de Nuestra Señora del Pino i descobrirem les seves places i racons històrics. També, passejarem pels carrers amb arquitectura postcolonial i contemplarem els balcons tallats en pi canari. Acabada la visita, retorn a l’hotel, dinar i tarda lliures. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: LAS PALMAS / FUERTEVENTURA / COSTA TEGUISE

Esmorzar pícnic. Al matí, trasllat al port de Las Palmas per agafar un vaixell cap a Fuerteventura. Arribada al port de Morrojable, al sud de l’illa. Des del port, ens traslladarem a l’antiga capital, Betancuria, on tindrem temps lliure per visitar el poble. Després d’aquesta parada, visitarem una granja museu típica canària, amb diferents animals i formatgeria pròpia. De retorn al nord, creuarem pel Puerto del Rosario i vorejarem la costa fins arribar al Parque Natural de las Dunas de Corralejo, i tindrem temps lliure per gaudir d’aquest meravellós paratge natural. Dinar inclòs durant l’excursió. Trasllat al moll de Corralejo per agafar el vaixell cap a Lanzarote i travessia fins a Playa Blanca. Arribada al port de Lanzarote i trasllat a l’hotel a Costa Teguise. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: COSTA TEGUISE / ARRECIFE / COSTA TEGUISE

Esmorzar i sortida en bus cap a Arrecife, la capital de l’illa. Arribada i visita guiada per la ciutat. Començarem la visita al Pont de les Boles, que ens conduirà fins a l’illot on s’assenta el Castillo de San Gabriel. A l’interior d’aquesta fortalesa de segle XVIII, hi trobem el Museo de Historia de Arrecife. A continuació, ens aproparem al carrer Reial, la zona comercial de la ciutat que alberga alguns monuments declarats Monuments d’Interès Cultural, com ara la Casa Amarilla. Durant el passeig, ens aproparem fins a la Parròquia de San Ginés i fins l’emblemàtic Charco de San Ginés. Acabada la visita, retorn a l’hotel. Dinar i tarda lliures. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: COSTA TEGUISE / NORD LANZAROTE / COSTA TEGUISE

Esmorzar i sortida en bus per visitar el Nord de Lanzarote. En primer lloc, ens dirigirem cap a la localitat de Haría, on observarem “El Valle de las Mil Palmeras”. Continuant pels pobles de Máguez i Ye, arribarem al Mirador del Riu, on podrem observar una vista de l’illa de la Graciosa i del “riu” que la separa de Lanzarote. A més,podrem admirar la resta de l’Arxipèlag Chinijo des d’una perspectiva espectacular. Seguidament, ens dirigirem, vorejant el Volcà de la Corona i el Malpaís de la Corona cap als Jameos del Agua. Farem la visita a la Cova de los Verdes. Retorn pels pobles de Mala i Guatiza. Dinar inclòs durant l’excursió. Tarda lliure. Sopar i allotjament.

 

DIA 6: COSTA TEGUISE / SUD LANZAROTE / COSTA TEGUISE

Esmorzar i sortida en bus per visitar el Sud de Lanzarote. Ens dirigirem cap a les Montañas del Fuego per visitar el Parc Nacional de Timanfaya, on podrem gaudir de demostracions geotèrmiques a l’Islote del Hilario. Continuarem amb la “Ruta dels Volcans“, acompanyada de la història de les erupcions que han ocorregut a Lanzarote en el passat. Dinar inclòs en ruta. Aturada en els Hervideros i al Golf, on cal destacar la famosa Charca Verde. Seguirem cap la zona vitivinícola més important de Lanzarote, la Geria. Retorn a l’hotel. Tarda lliure. Sopar i allotjament.

 

DIA 7: COSTA TEGUISE

Esmorzar. Dia lliure per gaudir de la platja o fer una excursió per lliure a Teguise, l’antiga capital de l’illa. També, es poden visitar algun dels mercats artesanals que es solen celebrar setmanalment a la Costa Teguise. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 8: COSTA TEGUISE / AEROPORT

Esmorzar i trasllat a l’aeroport. Facturació de l’equipatge i sortida en vol regular. Arribada a l’aeroport d’origen i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 650€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×