Cantàbria i País Basc

Amb aquest viatge descobrirem el nord d’Espanya a través d’un itinerari per Cantàbria i el País Vasc. Visitarem els monuments i museus més emblemàtics de les ciutats de les dues Comunitats i gaudirem d’espectaculars vistes paisatgístiques. Coneixerem a fons les grans ciutats del nord!

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / DONOSTIA / CANTÀBRIA

Sortida de l’escola en autocar cap al País Basc. Dinar lliure en ruta i continuació fins a Donosti. Visita a la ciutat i sortida cap a Cantàbria. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 2: HOTEL / PICS D’EUROPA / SAN VICENTE DE LA BARQUERA / HOTEL

Esmorzar. Sortida cap als Pics d’Europa. Arribada a Fuente Dé i pujada en telefèric per veure la magnífica panoràmica dels Pics d’Europa. Dinar en restaurant de Potes. A la tarda visita a San Vicente de la Barquera. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: HOTEL / SANTILLANA DEL MAR / SUANCES / SANTANDER / HOTEL

Esmorzar. Pel matí visita a Comillas. Seguirem cap a Santillana del Mar. Visita a la Neocova. Continuació fins a Santander. Dinar lliure. A la tarda visita de la ciutat. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: HOTEL / BILBAO / ESCOLA:

Esmorzar i sortida cap a Bilbao. Visita a la ciutat i entrada al Museu Guggenheim. Dinar lliure i sortida cap a la nostra escola. Parades en ruta. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 450€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×