Catalunya Nord

Amb aquest viatge de 5 dies farem un recorregut molt complet per la Catalunya Nord. Gaudirem dels pobles i les ciutats amb més encant de la regió i coneixerem la seva història.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / COLLIOURE / ARGELES SUR MER / PERPINYÀ

Sortida de l’escola en direcció Collioure. Breus parades en ruta per esmorzar. Arribada i temps lliure per dinar. A continuació, visita guiada de la ciutat per descobrir la història d’aquesta petita vila, amb entrada a l’església de Notre Dame des Anges. Després de la visita, continuació del viatge fins a Argeles sur mer, una ciutat que destaca per la seva bellesa paisatgística, ja que és on els Pirineus s’uneixen amb el mar mediterrani. A continuació, ens dirigirem fins a Perpinyà. Arribada, trasllat a l’hotel i allotjament.

 

DIA 2: PERPINYÀ / ELNA / PERPINYÀ

Esmorzar. Durant el matí, farem una visita guiada pel centre històric de Perpinyà, una ciutat amb barris colorits i carrers adornats amb palmeres. També, descobrirem El Castillet, un dels edificis més emblemàtics de Perpinyà, que va ser l’antiga porta d’entrada a la ciutat fortificada, i la Catedral de Saint Jean, edificada al segle XIV. Temps lliure per dinar. A la tarda, ens dirigirem fins a la localitat d’Elna, que destaca per la Maternitat d’Elna, una institució humanitària dedicada a ajudar dones embarassades, sobretot refugiades de la Guerra Civil espanyola. A continuació, trasllat fins a Perpinyà, sopar i allotjament. 

 

DIA 4: PERPINYÀ / SIGEAN / NARBONA / PERPINYÀ

Esmorzar i sortida fins a Sigean. Arribada i visita a la reserva africana, on hi viuen en semillibertat 3.800 animals salvatges. Acabada la visita, sortida en direcció a Narbona. Arribada a la ciutat de Narbona i temps lliure per dinar. A la tarda, visitarem l’emblemàtic conjunt monumental de la ciutat, format pel Palais des Archevêques i la Cathedrale Saint-Just-et-Saint-Pasteur i el seu claustre. Amb la visita, tindrem una visió global de la Narbona a l’Edat Mitjana. A continuació, trasllat fins a Perpinyà, sopar i allotjament.

 

DIA 5: PERPINYÀ / VILAFRANCA DEL CONFLENT / MONT-LOUIS / PUIGCERDÀ / ESCOLA

Esmorzar i sortida en direcció a la nostra escola. Parada en ruta a Vilafranca del Conflent per conèixer aquesta petita vila medieval emmurallada. Continuació del viatge i parada per descobrir la ciutadella de Mont-louis, declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO. Tot seguit, farem l’última parada en ruta a Puigcerdà, capital històrica de la Cerdanya, on hi destaca el bonic Estany de Puigcerdà. Arribada a l’escola a última hora de la tarda i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 330€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×