Costa Brava: cultura i lleure

Amb aquest viatge descobrirem tots els racons de la Costa Brava! Farem interessants rutes culturals i paisatgístiques pels principals pobles i ciutats de la zona, i ens divertirem amb fantàstiques activitats d’aventura i de lleure.

 

ITINERARI

DIA 1: ESCOLA / GIRONA / HOTEL

Sortida de l’escola a les 08:00h en direcció a Girona. Arribada i visita guiada de la ciutat amb guies oficials. Seguirem fins a l’Alt Empordà. Arribada, trasllat a l’hotel ***  i repartiment de les habitacions. Dinar portat de casa. Temps per platja o piscina i a mitja tarda, farem un creuer pels canals d’Empuriabrava. Sopar a l’hotel i allotjament.

 

DIA 2: HOTEL / ROSES / HOTEL

Esmorzar i trasllat a la badia de Roses per agafar un vaixell que ens portarà, fins a Cadaqués. Voregem la costa del Parc Natural de Cap de Creus , veient la roca “El Gat” i entrant, si el temps ho permet, a la cova “El Tamariu” al Cap Norfeu i deixant abans a la banda esquerra les cales: Canyelles Petites, Canyelles Grosses o Almadrava, Lledó, Murtra, Montjoi i La Pelosa. Passem també per Cala Jóncols, la Punta Figuera fins arribar a la bonica Badia de Cadaqués. Allà farem una parada per visitar la població o anar caminant fins a la Platja de Port Lligat on hi trobarem la casa museu Salvador Dalí (possibilitat de fer visita inclosa). Dinar pícnic de l’hotel. Per la tarda, tornarem a agafar el vaixell per arribar a Roses. Trasllat en bus a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: HOTEL / L’ESTARTIT / AIGUAMOLLS DE L’EMPORDÀ / HOTEL

Esmorzar i sortida en bus cap a l’Estartit. Arribada al port per agafar un vaixell, amb fons submarí de vidre,  que ens portarà fins a la reserva natural de les Illes Medes, de gran riquesa de flora i fauna submarina. Retorn a l’hotel per dinar. Per la tarda sortida cap al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Dividirem el grup en dos i, mentre una part del grup són a l’aigua fent una excursió guiada en caiac pel riu Fluvià, l’altra part farà una excursió guiada a peu pel camí vora el riu per descobrir el Bosc de Ribera. Durant la sortida es farà una explicació dels Aiguamolls. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: HOTEL / EMPÚRIES / LLANÇÀ / HOTEL

Esmorzar a l’hotel,  i sortida cap a les Ruïnes d’Empúries per fer una visita guiada pel museu i els jaciments. Coneixerem les característiques de les ciutats gregues i romanes, les costums, les creences i les restes arqueològiques de les dues cultures. Acabada la visita, retorn a l’hotel, dinar i per la tarda anirem cap a Llançà per fer una activitat de paddle surf i jocs a l’aigua. Mentre una meitat del grup realitza una activitat guiada de paddle surf per la badia de Llançà, l’altra meitat del grup estarà fent jocs a l’aigua amb monitors. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: HOTEL / ESCOLA

Esmorzar a l’hotel, matí lliure per platja o piscina. Dinar a l’hotel,  i a l’hora acordada, sortida en bus cap a l’escola. Arribada a mitja tarda i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 295€/alumne

 

El preu inclou:

 • Hotel 3* a Roses o voltants en règim de pensió completa.
 • Habitacions triples i quàdruples
 • Totes les activitats i entrades especificades al programa.
 • Assegurança de viatge
 • Gratuïtats pels professors.
 • Autocar per fer tots els trasllats
EL TEU PREU

  Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
   

  ×