Itàlia Low Cost

Amb aquest viatge tindrem la oportunitat de descobrir Itàlia, a través d’un itinerari low cost per ciutats italianes que destaquen per la seva bellesa i la gran importància cultural, històrica i artística.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / NIT EN RUTA

Sortida a la tarda en direcció a Itàlia. Parades en ruta durant el trajecte. Nit en ruta. 

 

DIA 2: PISA / LUCCA / MONTECATINI

Arribada a Pisa pel matí i temps lliure per visitar el conjunt monumental format per la Catedral, el Baptisteri i la Torre Inclinada. Seguirem direcció a Lucca. Arribada i visita d’aquesta típica ciutat de la Toscana, on destaca el seu centre històric medieval. Continuació del viatge en bus fins a Montecatini. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: MONTECATINI / FLORÈNCIA / MONTECATINI

Esmorzar a l’hotel i sortida cap al centre de Florència. Al matí visita de la ciutat on destaca: La plaça del Duomo, la Piazza della Signoria, el Ponte Vechio, el Mercat de la “palla”… Dinar lliure. A la tarda, visita lliure a l’Acadèmia. Trasllat a l’hotel de Montecatini. Sopar i allotjament.  

 

DIA 4: MONTECATINI / ROMA

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Roma. Arribada i temps lliure per dinar. A la tarda farem visita al Coliseum i al centre de Roma, on destaca: la Piazza Navona, la Fontana di Trevi, la Piazza di Spagna… A última hora de la tarda, trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.  

 

DIA 5: ROMA / CIUTAT DEL VATICÀ / CIVITAVECCHIA

Esmorzar a l’hotel i check out. Sortida en bus fins a la Ciutat del Vaticà. Visita als Museus Vaticans on podrem veure la Capella Sixtina, la Basília de Sant Pere i la Plaça de Sant Pere. Dinar lliure i per la tarda visita al barri de Trestevere, típic barri bohemi ple d’artistes i de pizzeries. A l’hora acordada, trasllat al port de Civitavecchia per embarcar en el vaixell direcció a Barcelona. Sopar lliure i nit en ruta.  

 

DIA 6: NAVEGACIÓ / PORT BARCELONA

Esmorzar i dinar lliures al vaixell. Arribada al port de Barcelona i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 490€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×