Occitània i La Provença

Amb aquest viatge descobrirem emblemàtiques poblacions franceses de la regió d’Occitània i la Provença, com són Avignon, Arles, Saintes Maries de la Mer i Nimes. Farem un recorregut cultural i paisatgístic per conèixer aquesta fantàstica zona tan a prop de casa nostra.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / AVIGNON / ARLES

Sortida de l’escola a primera hora del matí en direcció a Avignon. Arribada i visita guiada pel centre històric de la població francesa. Descobrirem el conegut Pont de Saint Bénézet, les muralles, el Petit Palais, la Catedral i possibilitat de visita al Palau Papal. A la tarda, continuació fins a Arles. Arribada i visita pel centre de la ciutat per veure Les Arenes, el teatre romà, les galeries subterrànies, el fòrum, les muralles del campament romà o els indrets que van inspirar a Van Gogh. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: ARLES / SAINTES MARIES DE LA MER / ARLES

Esmorzar i sortida cap a Saintes Maries de La Mer, una població pintoresca que és capital de La Camarga. Arribada i excursió en vaixell per contemplar l’espectacular regió Natural de La Camarga, la zona humida més gran de França. A la tarda, possibilitat de fer una ruta en cavall per La Camarga o visita guiada per Saintes Maries de La Mer, un poble de cases blanques rodejat d’aigua que destaca per la seva història i tradicions. Retorn a Arles, sopar i allotjament.

 

DIA 3: ARLES / NIMES / ESCOLA

Esmorzar i sortida cap a Nimes. Arribada i visita guiada per aquesta ciutat romana. Passarem per Les Arènes, el temple de la Maisón Carrée, la Torre Magna, els Jardins de la Font i la Catedral. Acabada la visita, retorn cap a l’escola. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 350€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×