Pallars 5 dies

Amb aquest viatge ens divertirem amb la pràctica d’esports d’aventura en un entorn privilegiat com és el Pallars. A més, gaudirem d’una escapada a Andorra.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / SORT
Sortida de l’escola a les 8:00h del matí en bus cap al Pallars. Parada en ruta per esmorzar. Arribada a Sort, visita de la població i dinar (portat de casa). Trasllat a l’hotel i repartiment de les habitacions. A la tarda farem una gimcana per Sort, amb monitors de la zona. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: SORT / RIALP / SORT
Esmorzar a l’hotel. Pel matí farem descens de ràfting per la Noguera Pallaresa amb monitors qualificats. Activitat de mig dia de durada. Dinar a l’hotel. A la tarda farem tir amb arc i anirem a muntar a cavall. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 3: SORT / ESPOT / SORT
Esmorzar a l’hotel. Pel matí farem una excursió amb 4×4 al Parc Nacional d’Aigüestortes i Llac de Sant Maurici amb guia del Parc. Trasllat a l’hotel per dinar. Tarda lliure. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: SORT / LA GUINGUETA D’ÀNEU / SORT
Esmorzar a l’hotel i sortida cap el Parc d’Aventura. Pel matí farem una activitat d’Aventura als arbres. Dinar amb pícnic i a la tarda farem una activitat de Canoes al llac. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 5: SORT / ANDORRA / ESCOLA
Esmorzar i sortida a les 9:00h del matí cap a Andorra. Arribada a les 11:00h. Dia lliure a Andorra la Vella. Dinar amb el pic-nic de l’hotel. A l’hora acordada sortida cap a l’escola. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 380€/alumne

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×