Pals amb monitors 24h

Amb aquest fi de curs farem activitats d’aventura en un entorn privilegiat! Orientació, tir amb arc, ruta amb BTT, gimcana fotogràfica, minigolf, Slack Line i molt més!

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / PALS

Sortida de l’escola a les 09:00h en direcció a Pals. Arribada, trasllat al nostre allotjament i presentació dels monitors. Al matí, farem una activitat d’orientació. Dinar portat de casa. A la tarda, farem jocs multiesportius. Sopar, joc de nit i allotjament.

 

DIA 2: PALS

Esmorzar. Durant el matí farem una ruta amb BTT i jocs a la platja. Dinar. A la tarda, ens divertirem amb una activitat de minigolf i gaudirem de la piscina. Sopar, joc de nit o discoteca i allotjament.

 

DIA 3: PALS

Esmorzar i sortida per gaudir d’un matí de multiactivitats: Slackline, tir amb arc i gimcana aquàtica. Dinar. A la tarda, farem jocs tradicionals. Sopar, joc de nit o discoteca i allotjament.

 

Dia 4: PALS

Esmorzar. Al matí farem una gimcana fotogràfica. Dinar. Tarda lliure amb vigilància dels monitors. Sopar, joc de nit o discoteca i allotjament.

 

DIA 5: PALS / ESCOLA

Esmorzar. Durant el matí, farem una rotació de jocs multiesportius i gaudirem de la piscina. Dinar. A l’hora acordada, retorn cap a l’escola. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 375€/alumne

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×